Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Алисия заби цяла редица по-млади милионери

отпечатай новината

17.06.2013 15:45 | Видян 4659 пъти | Гласували 2

Алисия заби цяла редица по-млади милионери

Определено може да се каже, че фолк певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова-Божинова разработиха нишата на мамините милионери. Това, че в момента са върли врагини, не ги спираше да мачкат чаршафите на „домашните любимци“, пише Супер 19'.

Така в светските среди наричат синовете на родните олигарси. Преди това обаче дамите обичаха да се хвърлят  и по нашумелите чичкопаричковци в България. Преди Валери Божинов, Ася бе минала през леглото на сина на олигарха Добромир Гущеров-Християн, който в днешно време води бохемски начин на живот в обкръжението на колежката й Мария.

Примата на Ара Мюзик се засича с младежа в знаково за златната софийска младеж кафене на ул. Костенски водопад в столицата. По онова време то е в непосредствена близост до офиса на музикалната компания и до дома на Гущеров. Там именно става заварката между Алисия и наследника на богаташа. Нещата се случват преди шест години. Сега и за двамата това е минало, както и връзката й с Валери, който е законен съпруг на моделката Николета Лозанова.

След като теглиха чертата, певицата е като развързана и се опитва по всякакъв начин да върне на Валерката за бракът му с НиЛо. Още след раздялата им, се зашушука, че певицата родом от Вакарел, връщала на бившия си с негови колеги. Говори се, че в първите месеци Ася е била близка с Благой Георгиев. После станаха двойка с Ники Михайлов. Замесиха я дори с екс-националния селекционер Лотар Матеус. Само преди седмица пък гръмна аферата на изпълнителката на Мистър Грешен със Стефан Сечков, брат на тв водеща и продуцент Вили Сечкова.

Засега изпълнителката и младежът отричат да имат връзка, но Стефан успя да налее още масло в огъня. Той промени статуса си във Фейсбук и от обвързан, обяви края на връзката си с неизвестно гадже. Явно е зарязал приятелката си, за да може да бъде с Алисия, коментират столични клюкари. Поп фолк дивата се била изпуснала пред близки, че Стефчо е много мил и внимателен мъж и нямал нищо общо с бившия й Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !