Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Ники Михайлов сваля Никол Станкулова

отпечатай новината

17.06.2013 10:15 | Видян 3731 пъти | Гласували 1

Ники Михайлов сваля Никол Станкулова

Последната клюка, която обикаля медийното пространство свърза имената на Ники Михайлов и Никол Станкулова. След като вратарят на националния ни отбор по футбол и фолкпевицата Алисия скъсаха, името му бе свързано с това на всякакви леки момичета. Един от най-желаните ергени обаче категорично заяви, че си пада само по красиви жени и го доказва с новата си мишена.Той дори вече действа по въпроса и твърдо е решен, след като голямата му любов Николета Лозанова вече е семейна, и той да се обвърже сериозно с красиво и интелигентно момиче, каквото е Никол, пише Супер 19'.

Михайлов издебнал и подходящ момент да покаже на Станкулова симпатиите си към нея. Миналата седмица двамата стояли на съседни сепарета в столична дискотека и макар Никол да била в компанията на кавалер, футболистът не се поколебал да й изпрати цял куп червени рози. Когато Никол останала почти сама, Михайлов се осмелил да я заговори и си приказвали сравнително дълго. Може би е въпрос на време да се окаже, че двамата са новата светска двойка у нас, прогнозират светски наблюдатели. 

Известно е, че Никол също от доста време е без сериозна половинка. За последно тя ходеше с милионерския син Ангел Ангелов, син на собственика на пилетата Градус. Младежът бе лудо влюбен в синоптичката и дори и подари кола, въпреки че малко след това красавицата реши да скъса с него. От доста време насам Никол не излиза от нощните заведения на столицата. Тя е неразделна с Камелия, гаджето на поп певицата Люси Дяковска, с която си станаха близки в Къщата на Биг Брадър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !