Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Яна на Орлин разпуска във Венеция

отпечатай новината

24.06.2013 11:15 | Видян 2479 пъти

Яна на Орлин разпуска във Венеция

Макар че в последно време упорито се говори, че Яна Акимова има близки отношения с бизнесмена Петко Димитров и дори е заминала на море с него, вместо с половинката си Орлин Павлов, изглежда това не е съвсем вярно. Секси танцьорката заряза всички мъже, с които я свързват, и се отдаде на дамска компания.

Яна и нейната колежка Маргарита Будинова се отдадоха на туристически обиколки из Венеция. Двете заедно с още една тяхна приятелка се отдадоха на щури купони из Италия, но не пропуснаха и романтичната разходка с гондола. А част от преживяванията на хубавиците веднага бяха споделени в социалната мрежа Facebook, където се появиха снимки от екскурзията им.

Неотдавна Яна отново си спретна такава почивка, която сподели с брат си и приятелка. Петко пък преди седмица качи снимка в социалната мрежа, озаглавена "На път :))", на която е с брата на Яна. Той обаче не седеше на шофьорското място в колата, а феновете му веднага коментираха, че вероятно Яна шофира към морето.

Въпреки това, Петко и Яна не спират да отричат връзката си и твърдят, че са само приятели. Гаджето й Орлин също е категоричен, че двамата с танцьорката са заедно, а бизнесменът просто е бил неин партньор в шоуто.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !