Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Луиза Григорова заведе гаджето си на море

отпечатай новината

24.06.2013 11:45 | Видян 4362 пъти

Луиза Григорова заведе гаджето си на море

22-годишната актриса и манекенка Луиза Григорова отиде на море с новото си гадже – предприемача Марин. Дъщерята на шефката на Ивет Фешън избра актуалния курорт Лозенец, където купонясват с новата си любов до ранни зори, научи Super 19'.

Според клюката двамата освен на плажа се отдавали и на разгулен нощен живот в черноморското селище, а именно там смятат да посрещнат и Джулай Морнинг.

Супер 19' първи ви разказа, че красавецът Марин има малко борчески прякор. Почти всички от нощния живот на столицата го познават като Марин Тигъра. Противно на името, младежът изглежда доста елегантно и се носи по последните модни тенденции. Негови авери разправят, че  дори бил по-суетен от жените.

Когато излиза по скъпи клубове той винаги е с пура в ръка и показва завиден стандарт.  През леглото на Тигъра са минали доста от актуалните софийски девойки. Красавиците обаче бързо се разбягвали, тъй като Марин бил голям флиртаджия и бърза захапвал по някоя нова фуста.

Основната дейност на гаджето на Луиза е застраховането. В бизнеса го вкарала майка му, която е добре познато лице в застрахователните среди. Говори се, че оправната дама гравитира около компанията Бул Инс, в която основни акционери са братята Маргини. Майката на Марин също била от сой и искала за отрочето си най-доброто.

Затова и младежът завършил образованието си в престижен университет в Лондон. В компанията на Тигъра са само заможни младежи или такива, чийто бащи са крупни предприемачи. Един от най-близките му приятели е Ангел Ангелов, син на собственика на пилетата Градус, станал известен в светските среди като гадже на тв водеща и моделка Никол Станкулова.

Елитната компания често може да бъде забелязана в най-вървежните нощни клубове у нас. А това лято им предстои вояж до Санторини, където ще сложат началото на летните партита. Марин още преди време харесвал Луиза, но не се престрашавал да я заговори. Общи познати ги събрали и от тогава са неразделни.

Неотдавна моделът и актриса Луиза Григорова откровено споделя, че откакто е по-разпознаваема, мъжете повече се интересуват от нея. "Никога не съм се оплаквала от липса на мъжко внимание, но откакто съм популярна, интересът скочи.

Един мъж може да ме привлече с отношение, да ме кара да се чувствам желана, да ме прави щастлива, да ми показва, че е истински и силен, а аз винаги в женската си слабост да мога да се опра на него", обяснява Луиза. "Да е страстен и когато го гледам в очите, да знам, че мога да му вярвам, да изисква от мен, да има мнение и да може да го отстоява, да разговаря, да знае какво иска", допълва актрисата.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !