Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елица Тодорова ще пее в Китай

отпечатай новината

18.08.2008 10:12 | Видян 6474 пъти

Елица Тодорова ще пее в Китай

Дивата красавица от Евровизия Елица заминава със Стунджи за концерти в Хонг Конг и Пекин. В Созопол звездната двойка ще свири с африканци от Буркина Фасо.

Година след грандиозния успех на Евровизия Елица Тодорова и Стоян Янкулов обиколиха света с прекрасната си авторска музика. От Япония до Франция всички се дивят на уникалния ни етно дръм дует.

Дръм дуото избира много стриктно музикалните си прояви в родната България, а и в чужбина се появява на изключително класни и изискани мероприятия. Най-често може да ги чуете в мероприятия с Екологична тематика, тъй като двойката е лице на кампанията “Да засадим дърво! Да запазим Земята чиста!”
Сред почитатели им са: принц Албер, кралят и кралицата на Швеция, Пауло Куелю, шефът на ЮНЕСКО Коиджиро Мацура, покойният папа Йоан-Павел Втори и много други известни личности.

Пресата непрекъснато ги събира и разделя, но те коментират предимно творчеството си, а енигмата и мистерията около тях си остават неповторими. Поредната изненада е проектът “Елица Тодорова трио”, с който варненката изненада публиката.
В триото Елица е поканила двама от най-атрактивните и модерни в момента музиканти - Мирослав Иванов - китара и WahTony Тони Рикев - баскитара. На 29 и 30 август Елица Тодорова ще представи триото в конкурса Мис Сирена Марина Диневи в Свети Влас и Cacao Beach в Слънчев бряг. По същото време Стоян ще гостува с холандска джаз формация в Амстердам.
На 1 септември ритмите на Елица и Стоян ще се слеят в Созопол с първични африканци от племе в Буркина Фасо.

След което енергичният дует ще отлети за концерти в Китай.
Елица е посветила близо месец за уроци по китайски при китаец, за да научи две от най-хитовите тамошни песни, които ще изпълни в страната на Олимпиадата. Тодорова ще има удоволствието да пее и свири с грандиозен китайски оркестър на концертите в Хонг Конг и Пекин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !