Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Коко Динев и Емилия се сдобряват в Гърция

отпечатай новината

27.06.2013 18:00 | Видян 3118 пъти

Коко Динев и Емилия се сдобряват в Гърция

Коко Динев заведе половинката си Емилия на любовна ваканция в съседна Гърция. След тежки месеци и за двамата двойката избяга от България и се усамоти в южната ни съседка, пише България днес.

Емилия преживя един от най-кошмарните си дни, след като на Великден такастрофира тежко. Счупен нос и пукнато ребро бяха само част от тежките поражения. Блондинката прекара повече от месец на легло в опити да се възстанови. Жената на Динев понесе и още един удар, след като тръгна клюката, че Коко я е пребил.

Емилия така и не се успокои, тъй като доброжелателки й подшушнали, че докато е лежала болна, благоверният й се е виждал с бившата си жена Анелия. Коко успял да умилостиви любимата, като й се е заклел във вярност. Обещал да й подари нов клип и пътуване в чужбина. В замяна Емилия поискала от Динев да даде поне едно публично интервю, в което да каже колко много я обича, за да натрие завинаги носа на врагинята си.

"Двамата с Емилия сме повече от женени", каза преди дни шефът на Локо (Пд) по Нова телевизия. Веднага след това двамата отпрашили за съседна Гърция. За да не изостава от жестоката конкуренция във фолка, Еми не си губи времето. В Гърция тя е придружавана от екип професионалисти - гримьори и стилисти. Най-вероятно Емилия ще се върне и с нова фотосесия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !