Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Цвети си връща формата със секс

отпечатай новината

02.07.2013 15:15 | Видян 1507 пъти

Цвети си връща формата със секс

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова си връща отличната форма на корта, вдъхновена от ласките на своя любим, пише България днес.

Вчера българката игра осминафинал на "Уимбълдън" срещу Агниешка Радванска. Сега Цвети отново е с бившия футболист на "Локомотив" (Пловдив) Михаил Мирчев и двамата са заедно в Лондон. Според мълвата под тепетата красавицата пак е дала прошка на гаджето си. В Пловдив усилено се говори, че Мишо на няколко пъти е бил хващан в изневяра от Пиронкова.

След няколко бурни раздели и събирания двамата бяха решили окончателно да скъсат преди няколко месеца. Случайно или не, в този период Цвети попадна в черна дупка и записа поредица от загуби, които я потопиха дълбоко в световната тенис ранглиста. Пиронкова не можеше да спечели на корта и това се отрази на самочувствието й. Медиите не спираха да пишат, че любовна мъка е причина за всичките неудачи на спортистката.

През пролетта се заговори, че Цвети е гадже с италианския тенисист Фабио Фонини. В началото българката нито потвърждаваше, нито отричаше тази информация. След това Фабио бе забелязан със старо гадже в Монте Карло и това сложи край на приказките, че между плейбоя и Пиронкова има нещо сериозно.

Фонини даде да се разбере, че е с българка, но това не е Цвети. Тенисистът има връзка с манекенката Светослава Симеонова, която от години живее в Италия. "Пиронкова разбра, че ще ѝ бъде много трудно без мъж до себе си, и затова отново се върна при Мишо - разкриват приятелки на Цветана. - Не се знае колко ще издържи този път връзката ѝ с новия-стар любим, но засега двамата се чувстват прекрасно."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !