Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ламбо вдигна кръвно

отпечатай новината

05.07.2013 11:15 | Видян 1610 пъти

Ламбо вдигна кръвно

Заради жестокия стрес от нажежената обстановка в страната и ежедневните протести пред парламента депутатите масово се разболяват, вдигат кръвно и се оплакват от виене на свят. Народните избраници, особено по-възрастните и лабилните, удряли рекордни граници на артериалното налягане и били принудени да потърсят лекарска помощ от докторите в Народното събрание, които са от Правителствена болница, пише Всеки ден.

От сърдечни болки и високо кръвно се оплаквал най-възрастният депутат Стефан Данаилов , който бил особено чувствителен към недоволството и хулите на бунтарите. Ламбо не толкова се стряскал от прилошаването, но трудно преживявал омразата и тежките думи към всичките си колеги.

"Не мога да приема, че съм някакъв боклук, който трябва да се измете", тъжно отбелязвал големият актьор. Зле се чувствал и червеният депутат Димитър Дъбов, който по принцип е нестабилен здравословно. За да успее да участва пълноценно в работата на парламента, той отскачал до служебния доктор и пиел цели шепи хапчета. Даже желязната бивша кметица на Смолян Дора Янкова започнала да не изтрайва на виковете пред парламента и често плискала лицето си с ледена вода.

Направо спортсменска издръжливост проявила тигрицата Мая Манолова, която още в първия ден на протеста излезе сред бунтарите. Юристката постоянно пребледнявала, губела равновесие и паникьосвала колегите си. "Мая, пийни вода, вземи валидол", втурвали се към нея колегите й, които я съветвали да отиде при доктора, но зам.-шефката на Народното събрание отвръщала, че е добре и не искала дори да си премери кръвното.

Депутатите от ДПС също трудно издържали на високото напрежение. Зам.-шефът на парламента Христо Бисеров гълтал всевъзможни хапове, за да се поддържа във форма, за да не забуксуват законите. Няма значение докога сме тук, ще действаме на макс, казвал депутатът. Колегата му Четин Казак, макар и млад, също се принудил да отскочи до докторския кабинет. От атакистите най го закъсал със здравето историкът Станислав Станилов. Той вдигал кръвното до 180 и дори се наложило да си вземе болнични.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !