Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Иво Аръков не иска да е плейбой

отпечатай новината

08.07.2013 12:45 | Видян 3182 пъти

Иво Аръков не иска да е плейбой

Обявеният за новия плейбой от малкия екран Иво Аръков, е категоричен, че не се чувства като такъв. Актьорът заяви, че не се интересува от нещата, които се пишат по негов адрес и не им обръщал внимание, пише Супер 19'.

Все пак никой никога не му е казвал в очите, че е плейбой, макар че като тойнейджър обичал да ходи гол до кръста и с дълга коса. "Един секссимвол без гадже, може ли?", подметна Иво по въпроса за това дали има половинка в тв интервю. Засега не е ясно дали има нещо общо с някоя от красивите дами, с които му бяха приписвани романси.

Предстои да разберем. А що се отнася до актьорството, Аръков признава, че преди време изобщо не се интересувал от изкуство като цяло. Бил едно приятно, глупавичко, провинциално момче и дори не знаел какво е пиеса. В момента, в който почувствал, че иска да се развива, напуснал родното градче Белослав и се преместил в София, за да търси духовно и културно богатство.

Младият актьор неотдавна опроверга слуховете, че е интимен с колежката си Елен Колева. Въпреки че в последно време двамата са заедно по светски партита, отношенията им били далеч от романтичните, категоричен е той. “За съжаление ще ви разочаровам.

С Елен сме много добри приятели. Особено като се има предвид това, което се е случило с нея в личен план. Аз съм много съпричастен към драмата й“, обясни загрижено екранният  Тони от сериала  Фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !