Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Ники Михайлов оплешивява

отпечатай новината

11.07.2013 13:45 | Видян 1838 пъти

Ники Михайлов оплешивява

Ники Михайлов изпаднал в истински шок заради генетичния косопад, който го остави без коса само на 25 години. Предавана по наследство, андрогенната алопеция засегна баща му Боби също в доста млада възраст, но той намери решение като си присади изкуствена коса, пише Уикенд.

Футболисти от национала разкриват, че Ники Михайлов досега направил няколко опита да използва различни средства за косопад, но нито едно от тях не донесло очаквания резултат. При последния случай поръчал някакво мазило чак от Германия с надеждата да стимулира космения растеж, но уви – всичко било напразно.

При първите опити за третиране се появили някакви признаци, че олисялото теме на вратаря ще се сдобие с нова прическа, но надеждите пропаднали за броени дни. Все пак Ники Михайлов не се притеснявал много от неприятния косопад, тъй като и без това е сред най – търсените ергени в България. Приятелите му допълват, че той е абсолютно тревзомислещ и напълно осъзнава силата на парите. Казано с други думи, дебелото портмоне много лесно ще компенсира всеки козметичен недостатък.

Във футболните среди се говори още, че Боби Михайлов посъветвал сина си да реши проблема кардинално, като си присади коса върху олиселите зони. Преминал през всички изпитания на борбата срещу косопада, опитният родител бил съвсем наясно, че на света има много малко средства, които да преборят генетичното наследство. Поради това той категорично обещал на Ники Михайлов, че за 26-я си рожден ден ще получи нова прическа и от оплешивяването няма да остане дори и следа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !