Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

70 бона за ЧРД на Ники Михайлов

отпечатай новината

03.07.2013 15:45 | Видян 2679 пъти

70 бона за ЧРД на Ники Михайлов

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се изръси с около 70 бона за партито по случай 25-ия си рожден ден. Футболистът реши да отбележи първия си житейски юбилей с турбо гъзарско парти в култово столично чалга заведение. Михайлов е резервирал най-тежкарските маси в заведението, за да събере навалицата от гости, пише България днес.

Колосалната сума за дискотека Михайлов броил заради наемането на персонални фолкпевици да му пеят на уше, за квалитетни уискита и отбрани плата с мезета и плодове. За личното удоволствие на Малката перука, както е известен във футболните среди, са се грижили чалга зипълнителките Галена и Десислава.

Официалният хонорар на първата е 8400 лева с ДДС, докато заплащането на втората варира около 3000-4000 лева според събитието. Публична тайна обаче е, че за частни партита и събирания хонорарите се умножават по две, което още повече е натоварило джоба на футболиста.

Бутилките с уиски във ВИП сепаретата на дискотеката пък са най-малко 12-годишни и цените им започват от 200 лева нагоре. За платата с мезета също Михайлов е броил няколко стотачки, а допълнително е оставил и щедри бакшиши на перкусионистите.

За да си угоди напълно, вратарят си е наел и еротични танцьорки от формацията на Биляна Йотовска, които също са взели пари за присъствието си по полуголи тела. Михайлов навърши 25 години в петък, но реши да купонясва в събота.

"Доста неща опитах за това време, много "мачове" изиграх на различни терени. Резултатите от тях са моите успехи и моите уроци. Благодаря на всички, които бяха до мен с подкрепата и обичта си! На себе си и на тях пожелавам най-вече здраве. Всичко друго се постига с труд и доза късмет", сподели клиширано футболистът, който ще бъде запомнен от феновете на Левски със срамния си автогол срещу Вердер (Бремен) в групите на Шампионската лига.

Сред присъстващите на купона се открояваше бащата на рожедника Борислав Михайлов. Президентът на БФС на снимките не изглежда разстроен, въпреки че по-рано през деня вандали потрошиха футболната централа, а около старта на първенството има много въпросителни.

Пременен с бяла маркова риза, Михайлов-баща се впуснал в купона и дори не потанцувал на чалга ритмите, въпреки че от години в интернет пространството е обект на подигравки заради нелепите си движения.

Около масата с апетитни храни и отлежали питиета се завъртял и депутатът от ДПС и член на изпълкома на Българския футболен съюз Камен Костадинов. Подаръците за юбиляря били запазени в пълна секретност, но на фотосите се вижда, че Борислав Михайлов се отчел с малка кутия.

Залозите са, че това вероятно е скъп часовник, който да цъка на ръката на Малката перука.
Галена и Десислава пък се надпреварвали да пеят любимите парчета на Михайлов-младши, за да заработят възнагражденията си. Двете не пропуснали да се снимат с него, за да се похвалят с присъствието си.

В кулминацията на нощта пристигнала и тортата, която била истински шедьовър. На сладкото изделие са били изобразени футболно игрище с ръкавици и топка, а до тях имало басейн, къщи и мощни ватомобили като доказателство за снобарския начин на живот на футболиста.

Самият Михайлов пък бил изобразен с фигурка, на която сладкарите вероятно са си изболи очите да му направят дори татуировките по ръцете. Много доволни от вечерта останали и сервитьорите, които хвърчели като пчелички, за да заработят добри бакшиши, колкото две минимални заплати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !