Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Цеце Орешкова си отряза носа

отпечатай новината

11.07.2013 16:20 | Видян 3216 пъти

Цеце Орешкова си отряза носа

Македонската манекенка Цеце Орешкова си отряза носа. Звездата от "Биг Брадър" тези дни си пусна нови снимки в мрежата, на които е неузнаваема. Освен, че се е лишила от дългия си нос, моделката изглежда си е направила и няколко пластични операции.Тъй като издължената ѝ брадичка определено изглежда по-мека и овална, пише Галерия.

С новата си визия македонката не само изглежда променена, но и по-женствена. Припомняме ви, че много от зрителите на формата преди време решиха, че е двойничка на брадъра Пеньо. Приликата бе толкова поразителна, че се чуха мнения, че Цеце всъщност не съществува. И това е звездата от предишен сезон на "Биг Брадър" Пеньо.

Към днешна дата обаче македонката изглежда прекрасно. И феновете ѝ са категорични, че новия имидж ѝ отива.
Красавицата вече не прилича на Пеньо. "Красавица", "Много добре изглеждаш, перфектна" , пишат почитатели. А тя самата им изказа благодарности за комплиментите относно външния си вид.

Освен с нов нос и по-женствени черти на лицето Цеце изглежда и малко понапълняла. Македонската красавица отдавна не е радвала феновете си със свои снимки, а на последните си изглежда видимо закръглена коментират потребители в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !