Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Митьо Крика подкара яхта за 1 млн. лв

отпечатай новината

19.08.2008 14:35 | Видян 4465 пъти | Гласували 3

Митьо Крика подкара яхта за 1 млн. лв

Най-силният мъж в България Митьо Крика се отдаде на нова лятна страст. Културистът, който последните месеци обра доста родни и световни медали, взема уроци за управление на яхти. Мускулестият Аполон толкова се е амбицирал, че всеки ден преминава разстоянието от Слънчев бряг до пристанището в Созопол, където са акустирани любимите му марки “Абсолют” и “Маркиз”.


“Отдавна имам желание да се науча да управлявам яхта и сега ми е паднало. Много съм сериозен в начинанието си, тъй като смятам другата година и аз да поря вълните със собствена яхта” – каза Крика, който бе и сред ВИП-гостите на яхтеното изложение на Марината в Св. Влас.
Силовакът се влюби в американската яхта от А-клас “Маркиз” за 1 млн. лв. и на всяка цена реши да се сдобие именно с такава, но на лизинг. Возилото е с дължина 12,60 метра и се носи по водата с 40 възела. Управлението й, както казва Крика, е елементарно – само движиш джойстика. Декорацията й е уникална – китайският лак и екзотичните аромати придават на интериора лукс, характерен за мегаяхтите. А автоматичната платформа удължава яхтата с още 60 метра.


Всекидневни уроци на Крика преподават вещите в занаята Дениз и Виктор Емилови от “Royal Yacht”, които от години са в яхтения бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !