Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Преслава с диамантен пръстен от Бирмата

отпечатай новината

15.07.2013 12:45 | Видян 1790 пъти

Преслава с диамантен пръстен от Бирмата

Преслава се сдоби с марков часовник, подарък от гаджето й Бирмата. Бижуто е украсено с диаманти. Пернишкият бизнесмен дарил певицата със скъпия аксесоар за рождения й ден, който звездата отпразнува преди седмица в Слънчев бряг.

Преси дефилира със скъпарския си часовник по време на свое участие в столична дискотека в Студентски град. Наред с него, изпълнителката се сдобила с още куп подаръци. Преси обаче упорито крие цената на часовника, както и марката му. Според колежки Бирмата се е бръкнал с най-малко 20 000 лв.

Преслава тези дни смени имиджа и вече мина изцяло към отбора на блондинките. Певицата засне нова фотосесия, с която очарова почитателите си с вталена фигура и нов цвят на косата. Фотосите ще красят и новия, 16-ти поред албум от традиционната поредица Златните хитове на Пайнер, който е събрал най-добрите й 10 песни.

Той ще се появи в края на юли, в него меломаните ще чуят някои от най-запомнящите се хитове на певицата, доказали се през годините като любими на феновете. Водещото заглавие в албума е една от най-емблематичните й песни - Нямаш сърце. Своето заслужено място сред най-добрите песни на Преслава са намерили още Обичам те, Финални думи и Завинаги твоя.

снимка: Фейсбук


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !