Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Евксиноград пълен с депутати от ГЕРБ

отпечатай новината

17.07.2013 15:10 | Видян 2010 пъти

Евксиноград пълен с депутати от ГЕРБ

Вместо да работят в парламента, депутатите от ГЕРБ се отдадоха на почивка преди официалната ваканция на законодателния орган. По двойки те се отправиха към лятната резиденция "Евксиноград" и запълниха графика за станцията до края на август, научи Всеки ден.

Макар в София да се вихрят протести и активисти на ГЕРБ също да са на барикадата, а кабинетът да заседава почти денонощно, герберите не се посвениха да обсадят двореца и супер луксозните вили в района, непристъпни за простолюдието.

За да не се набиват на очи, от централата на партията са издали нареждане да не се скупчват повече от 4 депутати на Бойко Борисов по едно и също време преди старта на парламентарната ваканция. Дойде ли август обаче, всички ограничения отпадали, твърдят запознати. Някои от герберите по високите етажи се канели да продължат с почивката в Евксиноград и през септември, но като отскачат дотам "само" за 4 дни - събота, неделя, понеделник и вторник, които по правило са непленарни.

От справките в резиденцията, се вижда, че нито един народен избраник от БСП, ДПС и "Атака" не е подал заявка за почивка в луксозния курорт за държавните мъже преди 5 август. След това обаче се очертава сблъсък между политиците от различни цветове, защото депутатите от 4-те парламентарни групи няма как да съобразят графиците си за почивка така, че да не се смесват.

"Тежката" артилерия на Бойко Борисов в лицето на ексминистрите Делян Добрев и Десислава Атанасова са сред доказаните фенове на почивката край частния плаж на резиденцията и луксозните условия във вилите. Двамата са били засечени още в началото на юли, когато се предполага, че трябва да коват закони. Компания на бившата здравна министърка правел русенският шеф на ГЕРБ Пламен Нунев, за когото в партийните редици се твърди, че я е издигнал до поста ѝ. Още по-любопитното е, че там почти по същото време се е озовал и екс аграрният министър Мирослав Найденов, който наскоро обяви, че може да напусне ГЕРБ заедно с други свои съпартийци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !