Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Преслава с инфекция на очите

отпечатай новината

19.07.2013 12:45 | Видян 4062 пъти

Преслава с инфекция на очите

Преслава изкара няколко участия с тъмни очила заради възпаление на очите – пише Уикенд.

Хитовата певица на "Пайнер" се извиняваше на феновете си всеки път, когато се качваше на сцена и уточняваше, че не се прави на интересна. Напротив, налагало се да носи очилата по здравословни причини. "Не е нищо сериозно, вече съм по-добре" – разправяла Преслава и не притеснените си колежки, които се надпреварвали да ѝ звънят, за да се информират за състоянието ѝ.

По думите ѝ ставало въпрос за най-обикновено замърсяване. Очите ѝ се възпалили на морето, където тя изкарала няколко дни в снимане на клип, ходене по участия и в събиране на тен. Лекари успокоили фолкфурията, че инфекцията ѝ ще мине бързо, ако не използва грим. Затова Преслава решила да носи тъмни очила. Докторите ѝ приписали и промивка с отвара от лайка срещу възпалението.

Последните клюки около Преслава са, че именно певицата се превърнала в ябълката на раздора между сегашния й приятел Жоро Бирмата и сваляча Ники Михайлов, който и бил хвърлил мерник отдавна. Челния сблъсък между двамата претенденти за сърцето ѝ едва се разминал на косъм в нощно заведение на морето – твърдят клюкарите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !