Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ники Михайлов заплашва Алисия с бой

отпечатай новината

22.07.2013 14:10 | Видян 2681 пъти | Гласували 1

Ники Михайлов заплашва Алисия с бой

Скандалната ТВ водеща не остава работата и за миг. Тя попадна на доста интересна размяна на думи между Ники Михайлов и половинката му Алисия. Венета веднага сподели в социалната мрежа какво е чула от разправиите на звездната двойка, пише kliuki.net.

Ники чакал Алисия в заведение преди участие на певицата. Райкова също била там, само че на друга маса. Поп фолк дивата закъсняла с няколко минути и дала повод на Михайлов да ѝ трие сол на главата. Венета Райкова сподели във Фейсбук, че е втрещена от начина по който си говорят двамата влюбени.

Според нея те се заяждали като малки деца, а дори се стигнало до там, че Ники заплашил Алисия с бой ако сгафи по време на участието си в Ахтопол. Алисия обаче по нищо не отстъпвала на футболиста. Тя също му повишавала тон и му държала сметка. Явно двамата са си лика прилика.

"Внимавай какво ще правиш, да не падат зъби!", така Михайлов заплашвал певицата, а тя от своя страна му изкрещяла да млъкне, за да може тя да говори. Странни са отношенията между тях. Човек би очаквал мили думи, любовни излияния, но не и такова държание.

Снимка: kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !