Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ани Хоанг пипна срамни въшки от Крум!

отпечатай новината

26.07.2013 10:30 | Видян 4221 пъти

Ани Хоанг пипна срамни въшки от Крум!

Уникален резил сътвориха Ани Хоанг и Крум . Певците се снимаха в порно на плажа, като горещите кадри ще са част от видеото към дуетната им песен. Скандалните сцени е заснел не кой да е, а годеникът на изпълнителката от виетнамски произход – топ-режисьорът на фолк клипове Люси Иларионов.

Еротичните снимки, които се появиха в интернет са общо 3 на брой. На едната Крум и Ани са сякаш изскочили от библейска сцена и като Адам и Ева, се разхождат чисто голи и хванати за ръце. Срамотиите им се виждат в детайли. Личат и разликите в тена им, като най-отчетлива е тази по задника на Крум.

Както вече е известно, изпълнителят на "Буба лази" отскоро е нудист. По време на слънчевите си бани обаче той не е нонстоп чисто гол. Тъй като все още не е преодолял свенливостта си, Крум се съблича само когато влиза в морето. Иначе се пече по плувки, за да не гледат хората инструмента му.

За фотосесията с Ани Хоанг певецът смело е развял мъжкото си достойнство на плажа. Двамата певци не само се разхождат голи, а и преплитат тела докато се въргалят в пясъка. На един от кадрите дибидюс виетнамката е легнала върху Крум и се преструва на заспала. Как ли не ѝ е било неудобно да притиска пубиса си към члена на своя колега, при това пред погледа на гаджето си Люси?!?

Веднага щом кадрите станаха обществено достояние, във фолк средите плъзна пикантна клюка за Ани и дуетния ѝ партньор. Запознати твърдят, че час след фотосесията Ани се оплакала от странен обрив в слабините. Тя прегледала внимателно тялото си и открила, че са я полазили малки буболечки. Гадините най-вероятно са се покатерили върху нея от пясъка на плажа. Зевзеци обаче побързаха да предположат, че проблемните животинчета са срамни въшки, прихванати от заголения полов орган на Крум

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !