Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Андреа купонясва на морето

отпечатай новината

29.07.2013 09:15 | Видян 2749 пъти

Андреа купонясва на морето

Без всякакво съмнение фолк клуб The1-Слънчев бряг е хитът на морето това лято. Почти всеки уикенд в заведението си дават среща звездите на България, които купонясват до ранни зори в актуалната морска дискотека.

Така беше и през тези почивни дни, когато на ВИП-сепаретата наздравици вдигаха фолкзвездата Андреа в компанията на своята приятелка – плеймейтката Моника Валериева, изпълнителките на Ара Мюзик Ивена и Джина Стоева, Ерик, Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева, футболната легенда Даниел Боримиров, както и победителките от конкурса Miss Bad Girl 2013, чието афтър парти буквално взриви присъстващите в The1.

Именно момичетата отнесоха най-много погледи и коментари от известни родни предприемачи, които се забавляваха в морския комплекс. Една от най-коментираните особи се оказа Андреа.  Според мълвата от последните дни, поп фолк дивата най-накрая се е решила за бебе и е безкрайно щастлива от възможността да стане майка. Светски клюкари твърдят, че заедно с Кубрат Пулев  дори се канят да вдигнат сватба. Двамата отдавна говорят, че искат да минат под венчило, но заради професионални ангажименти, не им остава време да планират сватба.  

Андреа сподели пред своите почитатели на морето , че очаква с нетърпение новия си клип, който засне на тузарския остров Санторини. Тя  смята съвсем скоро да изненада почитателите си с новото си парче, което се очаква да стане един от хитовете на Лято 2013. Най-много поздрави в фолк клуб The1 отнесе Мис България 2011 Ваня Пенева.

Красавицата, която се изявява като Ментор в тв риалити Мис България 2013 по TV 7, категорично отрече плъзналите клюки по жълтите издания, че е гадже на пловдивския бизнесмен Мартин Данона, който преди време изживя любовна авантюра с фолк звездата Анелия. Ваня се забавляваше изцяло в женска компания и сподели, че в момента сърцето й е свободно. Миската, която неотдавна се дипломира в специалността Българска филология, в момента се е фокусирала върху професионалните си ангажименти, тъй като през есента ще стартира нов проект, с нейно участие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !