Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Общо гадже скара хубавици в "Мис България 2013"

отпечатай новината

30.07.2013 15:45 | Видян 3601 пъти

Общо гадже скара хубавици в

След две седмици в пълна изолация красавиците в шоуто "Мис България 2013" започват все по-ярко да показват най-тъмните страни от характера си. Скандалите се превръщат в основен начин на разговор между момичетата, които не спират да си вадят кирливите ризи.

Тон на вълната от разговори на висок тон дадоха двете гимнастички Вили и Ингрид. Те влязоха в най-красивото шоу като най-добри приятелки. Един техен скандал, който водещият Кирил Ефремов показа в епизода в понеделник обаче, доказва, че отношенията им съвсем не са толкова топли.

Пред Звезделина двете разказаха как са делили не само спортните си амбиции, но и гаджетата си. В крайна сметка невинния спомен от миналото им провокира такова напрежение, че Ингрид избухна и заяви, че повече няма да търпи истериите на Вили.

Екс-гаджето на мото шампиона Ангел Караньотов не спря да разказва историята за поделеното момче пред всички, като от думите й излезе, че Ингрид й е отнела приятеля. Ингрид от своя страна мълчаливо гледаше какво се случва в хола на Замъка и демонстративно напусна женската компания, докато Вили я гонеше да се изяснят.

Ингрид отказа и заяви че не всичко може да се говори пред камерите, а после насаме с Франсин в двора на Замъка, сподели и своята версия, според която Вили ѝ е набутала насила въпросното момче. "Приятелки сме само защото дойдохме на конкурса. Бяхме скарани и аз дори не ѝ говорех", изпусна се Ингрид, а болшинството от претендентките за короната вече са убедени, че Вили завижда на Ингрид и същевременно я ревнува от контактите ѝ с другите момичета в Замъка, пише Блиц.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !