Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Зорница Христова е последното гадже на Илия Павлов

отпечатай новината

30.07.2013 14:45 | Видян 7772 пъти

Зорница Христова е последното гадже на Илия Павлов

За 99,9% дори от читателите на светски клюки името Зорница Христова едва ли ще говори нещо. Тя е от онези, които биват обрисувани чрез чужди известни имена. Затова нейната визитка, представена като разходка сред ВИП-ове ще прозвучи доста интригуващо: една от Стоте манекенки на Ицо Сираков, последното гадже на боса на "Мултигруп" милиардера Илия Павлов, най-добрата приятелка на фолкзвезда номер едно в България в момента – Анелия, кумица на Р.Овч, пише Всеки ден.
 
Като малки момичета Зорница и Анелия, две бедни чернокоси девойки от Стара Загора си мечтаят да покорят София и родния шоубизнес. За да не се конкурират, решават да се разделят териториите. Едната се хваща с пеене, а другата с моделстване. И понеже България от началото на новия век много повече от Америка беше страната не неограчинечните възможности мечтите се превърнаха в дела.

Първа пробива, колкото и странно да звучи от сегашна гледна точка, Зори. През лятото на 2001 година, месеци след като Ивайла Бакалова е станала "Мис България", Илия Павлов търси ново вдъхновение, а съпругата му Дарина има нужда от намирането на достойна кандидатка за конкурса си за национална кралица на красотата следващата година.

Морето край Варна отново изхвърля на брега, образно казано естествено, не чак Афродита, но Зорница. Като родена от пяната на вълните, изгрява звездата на заралийката. Тя печели с явно превъзходство конкурса "Топмодел на България" в ремонтирания тогава, а преоткрит и преди броени седмици мегахотел "Интернационал" на Златни пясъци.

Висока 177 см, тя става и за "мис", и за манекенка. Дарина е доволна. Праща момичето и в чужбина. Чернокосата 18-годишна девойка отново не разочарова. Става четвърта на "Топмодел на света" в Дюселдорф. Всички са убедени, че тя ще бъде "Мис България" 2002. Ала човек предполага, а Господ разполага.

"Визаж" успява да си върне правата за конкурса, понеже Иван Славков се разбира с Жени Калканджиева за това. Тя се бори не само с Дарина, но и за налагането на Теди Бургазлиева, която смята за недооценена на "Мис България 2001". Така мечтата на Зори е временно прекратена. Тя обаче не се отказва. И се радва на успехите на най-добрата си приятелка.

Анелия ненадейно пробива във фолка, след като първата ѝ песен е провал, но за втората любовникът, а после и неин съпруг Коко Динев прави невероятна билборд кампания. Така "Погледни ме в очите" се превръща в тотален, да не кажем вселенски хит.

Говори се, че като последната любима на Илия Павлов, не без нейно влияние милиардерът и съпругата му успяват да си върнат правата за конкурса през 2003 година. Госпожа "Мулти" обаче надушва, че съпругът ѝ започва да се увлича сериозно по момичето. Междувременно Илия Павлов е убит дни преди шоуто. А Жени Калканджиева прави тъкмо във вечерта след трагедията своя "Мис България".

С дух на истинска роза с бодли от Казанлък, вдовицата не се отказва и въпреки всичко провежда надпревара за кралица на красотата. Дарина обаче коронова не Зори, а Елена Тихомирова – днес щастлива с един от младите членове от управата на Илия Павлов.

Разбрала, че "Мулти" се разпада и обидена на Дарина, заралийката влиза в орбитата на Жени Калканджиева. И тръгва по обичайния път за известен български модел.  А той неминуемо минава и през сърцето на легендарния плейбой Христо Стоте Манекенки Сираков. Когато разбира, че този мъж е за много жени, Зорница решава да се насочи към един само за себе си. Влюбва се в известен строителен предприемач.

Той е толкова силно привързан към нея, че й предлага брак. Но не какъв да е. А от мечтите. Сватбата е в легендарния парижки хотел "Риц". Кумува всемогъщият по онова време министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, който е приятел на младоженеца. Съпругът подарява хотел и черно ламборгини на красавицата.
Тя наистина е на седмото небе и му се отблагодарява с наследник. А техният хотел става истински хит в елита, който събира звезди и супербогати хора. Оказва се, че щастието в живота ѝ е в семейството, а не в звездната кариера. За разлика от приятелката ѝ от детинство Анелия. Тя пък не намира късмет в личния живот, въпреки че се омъжва за Коко Динев, а и кумува лично Жоро Илиев със съпругата си Мая. И тя ражда детенце, но това не задържа мъжа до нея. Той се развежда, за да избяга при нейната колега от "Пайнер" Емилия.
 



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !