Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Боряна за Звезделина: Тя е "к**ва" и "боклук"

отпечатай новината

01.08.2013 10:20 | Видян 3074 пъти

Боряна за Звезделина: Тя е

Ядосана заради скандала, който Боряна и Пенка предизвикаха на тема хигиена, участничката в тв шоуто "Мис България 2013" Звезделина се нахвърли върху съквартирантката си Боряна заради мрънкането ѝ. "Нямаш грам достойнство" я упрекна Звезделина, при което тя избухна: "Аз ли нямам?! Поне не спя с хората, за да ми слагат силикон". Заради това изказване Звезделина експлодира: "Не знаеш с кого спя, нищо не знаеш за мен. Нямаш право да говориш така за мен. Ти като нямаш пари да си сложиш, не говори". Въпреки че Звезделина упрекна конкурентката си, че била на много ниско ниво, всъщност лъсна цялото каруцарско поведение на кандидатките за корона. Сипеха се обиди и псувни, на които ви завидял и хамалин със солиден стаж, пише Блиц

След като напрежението ескалира, Боряна отиде да излее болката си при останалите претендентки за короната. Пред тях наричаше Звезделина "к**ва" и "боклук". Тя дори сподели, че искала да предизвика силиконовата Звезделина да се сбият и да я накара да си оскубе косата "за 1000 лв.".

Махленският скандал тръгна от бой с възглавници в спалнята. Звезделина се разгневи, че не може да си легне веднага, след което се сдоби с етикета "лелка". Ядоса се и разхвърляните чаршафи. "Мислих, че си по-интелигентна, но ти доста изпростяваш. Явно ви е толкова капацитета, много ти е елементарно нивото", обърна се тя към Боряна.

"За мен такива хора са к**ви", не й остана длъжна Боряна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !