НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Мис Миглена разделила Николета и Ники Михайлов

отпечатай новината

02.08.2013 16:30 | Видян 5384 пъти

Мис Миглена разделила Николета и Ники Михайлов

Николета Лозанова не може да понася Миглена от "Мис България". Причината за това се крие във връзката на Михайлов с Миглена. Докато още Николета и Ники били двойка, нахалната миска си харесала вратаря ѝ го свалила. Известен със слабите си ангели, футболистът изневерява на тогавашната си сериозна приятелка Николета Лозанова с Миглена, пише Уикенд.

Именно Миглена, или Никол, какъвто бе артистичният ѝ псевдоним, е станала причина за раздялата между футболиста и моделката.

"Ники ме покани да живея при него. В началото беше много трудно, нямах приятели, по цял ден стоях сама, докато той тренира. Страшно започнах да се потискам от този начин на живот. Исках да се развивам, да градя кариера, а Ники не искаше и да чуе за подобен развой. За него жената трябва да си стои вкъщи и да домакинства. Това обаче нямаше как да стане", разказва Миглена.

Но по-вероятно е да е точно обратното, Никол е искала да му надене брачния хомот, но Ники е избягал."Беше в разцвета на кариерата си и не искаше сериозно обвързване, камо ли – брак. Като чу за сватба, набързо ѝ стегна багажа и я прати обратно в София", разказват своята версия авери на Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !