Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Миските се обиждат и на крава; Ваня и Звезделина са аут - Червената Златка е ин

отпечатай новината

07.08.2013 09:00 | Видян 3987 пъти

Миските се обиждат и на крава; Ваня и Звезделина са аут - Червената Златка е ин

Протест на 8 миски срещу съквартирантката им Звезделина, защото ги обидила, че "миришат по-зле и от крави" ознаменува снощната емисия на риалитито за красавици по ТВ7.

След това в хода на предаването нафуканата мургавелка с кожа, която е надупчена и вълниста като Цариградско шосе, която обича да определя другите като "тъпи и елементарни" не можа да отговори на повечето въпроси в твърде елементарната викторина, устроена от водещия на Минута е много Петър Вучков.

В нея се наложи с много девствената хубавелка Джулия. Заради поредицата от невчесани мисли и поведения Злати беше елиминирана от зрителите. Първата изгонена от къщата на Мис България за вечерта обаче се оказа миличката Ваня, чийто баща е убил майка ѝ.

Момичето, което бая си поплака в шоуто, напусна имението в Герман с гордо вдигната глава. Червената Златка е новото попълнение в контингента на риалитито. Неотдавна, буквално преди броени дни, тя спечели скандалния конкурс Мис Лошо момиче. Очаква се тя да обърне хода на събитията в предаването.  

Пенка, най-колоритната и по тен, и по поведение състезателка, обобщи общото настроение, че изгонването поне на 1 девойка е за добро, понеже ще осигури на останалите и най-вече на нея повече храна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !