Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Любо Киров е четвъртият съдия в "X Factor"

отпечатай новината

07.08.2013 14:15 | Видян 2290 пъти

Любо Киров е четвъртият съдия в

Най-добър текст за 2013 г., най-добър изпълнител на годината (2012), най-добра песен (2007), четирикратен носител на наградата за "Най-добра група", над 150 авторски песни и три пъти заслужено присъствие в световните класации.

Представяме ви Любо Киров, съдия в X Factor.

"Има ли цветя", "Ще те намеря", "Различен, "Искам", "Забранена любов" – това са само част от над 20-те хита, които не само завладяха челните места на музикалните класации, но наредиха Любо сред едни от най-успешните и ярки музикални таланти на България. Авторската оригиналност и неподражаемият му лиричен стил му носят не само родно, но и световно признание – три от песните в първия му самостоятелен албум "Любо 2010" намират своето заслужено място в авторитетната класация на МТV – Europe's World Chart Express. Любо постига успехи и на електронната сцена с издаването на 2 албума с хаус музика, а турнето му „Life Is Beautiful” е сред най-успешните за 2012 г.

Талантът на Любо обаче се простира много извън вокалната му дарба. Над 150 е броят на текстовете на песни, които той е написал за български изпълнители като Дони, Орлин Павлов, Ирина Флорин, Тони, Мария Илиева, групите "Каффе", „Сафо” и др. Неслучайно, той е един от най-предпочитаните текстописци. Едновременно с това, Любо е и една от най-желаните дуетни половинки сред дамите в българската музика – Белослава, Сантра, Камелия Тодорова, Хилда Казасян, Деси Добрева, Виктория Терзийска. Дългогодишно приятелство го свързва и с друга звезда от родната поп сцена и съдия в X Factor – Мария Илиева. Най-новата й песен "Играя стилно" отново е по негов текст.

Макар за кратко, в първия сезон на X Factor Любо вече е заемал съдийското място. Днес той приема предизвикателството да бъде съдия и ментор във втория сезон на музикално шоу № 1 в света. Признава, че открива себе си във всеки талант, който преследва мечтите си. Може да разпознае  бъдещия X Factor само по излъчването и вярва, че музиката не е спортно състезание – тя е преди всичко уважение и... любов.

Съдия в X Factor – какво означава това предизвикателство за Любо Киров?
Да разпознаеш безпогрешно таланта е голямо предизвикателство! Задачата е колкото приятна, толкова и отговорна. Ще срещна различни хора, които са дошли с голямата мечта да бъдат на сцена. Само най-добрите обаче ще могат да останат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !