12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Петко вече кръшка на Яна

отпечатай новината

09.08.2013 09:00 | Видян 4316 пъти

Петко вече кръшка на Яна

Любимецът на жените Петко Димитров вече кръшка на новата си любима Яна Акимова, макар че са заедно от броени месеци. Бизнесменът наскоро бил забелязан в нощен клуб в компанията на 18-годишна девойка, а хубавата танцьорка не се виждала никъде, пише vsekiden.com.

Яна Акимова скоро ще разбере сама какво е да ти забият нож в гърба, както тя направи с приятеля си Орлин Павлов, когото заряза заради ресторантьора. Още непризнал връзката си с танцьорката, Петко Димитров вече започна да й изневерява. „Всеки ден" научи от сигурни източници, близки до бизнесмена, че той никога не е взимал насериозно флирта си с Яна. За него тя била само още една от много жени, които му се лепят като мухи на мед. Нямал нищо против да прекара няколко приятни седмици и дори няколко месеца с нея, но това било всичко, което искал от тази връзка.

Ето защо ресторантьорът използвал всеки удобен момент, за да се позабавлява с други дами зад гърба на хубавата Яна. Последното му завоевание била въпросната 18-годишна мома, която била убедена, че да се появи някъде с Петко, е най-голямото възможно постижение за една жена.

Между другото, самият бизнесмен неведнъж е споделял, че Яна е хубаво и приятно момиче, но не е за него. „На мен ми трябва по-зряла жена, която може да се грижи и за детето ми", обяснявал той. Танцьорката пък подхожда меркантилно към тази връзка. За нея най-важното било да намери пари за магистратура по мода в Италия, за което се надявала да й помогне Петко. Замине ли веднъж, не смятала да се връща в България.

Снимка: dancingstars

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !