Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бизнесмен дава 2 бона за Анелия

отпечатай новината

15.08.2013 11:00 | Видян 1835 пъти

Бизнесмен дава 2 бона за Анелия

Както стана ясно наскоро Анелия си има ново гадже, което ревниво пази в тайна. Все пак певицата потвърди, че има сериозен мъж в живота си: "Ако се почувствам сигурна с този мъж, бих се омъжила отново. В този момент обаче не съм готова да имам още едно дете", разкрива красавицата. Според информация, новият на Анелия е богат бизнесмен от Пловдив. Той е лудо влюбен в нея и й угажда по всякакъв начин, научи lifestyle.bg.

Обещал й да инвестира в нея минимум 2 млн. лева, ако тя се омъжи за него. Парите ще са за апартамент с много луксозно обзавеждане, като само до тук сметката прави към 700 000 лева. 300 000 лв. пък щял да даде за кола, по избор на Анелия. Певицата вече си е харесала Porsche Cayenne Turbo S, което ще стъпи точно на тези пари. Отделно й обещал, че ще й построи и обзаведе триетажна къща.

Тя ще възлезе на около 800 000 лв. И за капак ще инвестира 200 бона за дрехи и клипове, пише hotarena.net. Като ударим чертата, всичко прави 2 милиона лева, но певицата все още обмисляла предложението. За красавицата е от огромно значение финансовото състояние на мъжа до нея. Принципът, че любовта върви с парите, е правилен за старозагорката.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !