Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Андреа минала и през Божинов

отпечатай новината

16.08.2013 11:20 | Видян 3006 пъти

Андреа минала и през Божинов

Валери Божинов е основната причина за раздора между Андреа и Николета. Двете скъсаха окончателно с приятелството си през 2011 година. Тогава плеймейтката вдигна пищна сватба с футболиста, а певицата изненадващо не бе поканена на тържеството, припомня Уикенд.

Изгората на боксьора Кубрат Пулев липсвала в списъка за гости, тъй като малко преди венчавката булката научила шокираща тайна, а именно, че дружката ѝ е имала интимно вземане-даване с младоженеца. На самата Андреа ѝ било все тая, че Николета се омъжва за нейно бивше гадже. Човъркало я обаче друго – горе-долу по същото време тя научила, че пловдивчанката е въртяла интриги зад гърба ѝ.

Пулевица разбрала, че докато Николета ѝ се правела на най-добра приятелка и взимала назаем нейни рокли, най-редовно злословела по неин адрес. Това не можела да го прости. Николета си позволявала дори да ѝ подлива вода пред общия им приятел Азис. Василка се чудела как да запазва неутралитет, та да остане близък и с двете.

"Обличах я с моите маркови дрехи, мъкнех я къде ли не с мен. Снимах я дори в един клип, за да ѝ потръгне кариерата, а тя… Как не ѝ е било неудобно да ми се пише приятелка, а в същото време да е толкова подмолна", жалвала се Пулевица пред свои колежки от "Пайнер". Пак пред същата публика разправяла, че последна от всички разбрала за загаджването на Николета и Валери Божинов.

За да няма недоразумения, ще уточним още по-категорично, че Андреа никак не ревнувала футболиста. Авантюрата ѝ с него била мимолетна и нямало за какво толкова да съжалява. Просто в един кратък период двамата били дупе и гащи и обикаляли заедно по заведенията. Дори не е съвсем сигурно дали връзката им не е била само платоническа. Макар че като си знаем за кого иде реч, едва ли се е разминало без какъвто и да било секс.

Андреа и Валери движели заедно през 2006 година. Тогава хитовата блондинка била все още никому неизвестната Теодора и се опитвала да стартира музикална кариера. Говори се даже, че първата ѝ песен "Като непознат" била посветена на Божинов. Дали обаче това е така, най-добре си знае самата тя.

В последните няколко седмици има ново развитие в триъгълника Валери – Андреа – Николета, твърдят запознати. Артисалият без отбор футболист наскоро имал неблагоразумието да стане приятел с Пулевица във Фейсбук, което доста напрегнало отношенията с жена му. Говори се дори, че бясна от постъпката на любимия си, плеймейтката го е зарязала. Обявила го за предател, вдигнала си чукалата и го оставила да се теши в мъжки компании.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !