Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анелия: Не се продавам!

отпечатай новината

19.08.2013 16:40 | Видян 2380 пъти

Анелия: Не се продавам!

"А, не се давам за два милиона", така реагира фолк певицата Анелия на въпрос вярно ли е, че има влюбен в нея мъж, който е готов да инвестира богатството си, само и само да стане негова.

"Тези въпроси ме обиждат. Не си коментирам личния живот, но напоследък се забавлявам от всичко, което говорят за мен. Ха-ха, 2 милиона са малко", опровергава слуховете Анелия, пред Блиц.

Тя нито потвърди, нито отрече твърдението, че има нова любов. В момента певицата е на море заедно с Преслава. Независимо от това Анелия имала само 7 почивни дни за цял месец. "Почти всеки ден имам участия, но съчетавам полезното с приятното", твърди фолк певицата. Анелия коментира и случващото се в страната.

"Знам едно, че със сигурност трябва да има промяна в страната ни. Когато има такива протести, нещата трябва да се оправят. Не обичам много да коментирам политически теми, защото съм малко на вие с политиката, но явно обществото вече я прави тази промяна. Надявам се така да се получи в страната, че да има повече работни места, защото българинът е трудолюбив", твърди Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !