Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия и Валери по цял ден заедно

отпечатай новината

20.08.2013 17:15 | Видян 4279 пъти

Алисия и Валери по цял ден заедно

Алисия и тази седмица показа различна снимка на детето си. Певицата дълго време го кри и за феновете ѝ той беше само новороденото от публикациите в списанията. След това пък държеше да се снима като мистериозна звезда – във Фейсбук качваше кадри, в които го е прегърнала така, че да не му се вижда лицето.

Бащата на Валерко обаче я наказа заради опитите ѝ да държи детето настрани от новия му живот и той беше първият, който показа синчето им пред феновете. След това се роди и Никол и стана УАУ! Николета започна да залива мрежата с всевъзможни професионални и не дотам фотосесии – разходките ѝ, тоалетите ѝ, храненето.

Алисия нямаше как да отстъпи и започна – на час по лъжичка, но истински снимки на детето ѝ по време на общите им забавления! Последният път ни го показа с ултрамодерна прическа – съвсем по примера на любимото ѝ семейство Бекъм, пише kliuki.ws.

Сега обаче и лято и макар Валери да е вече предучилищна за нея той е все още почти бебе и двамата прекарват лудо време в каране на колички и яхане на смърфове! Почивките свършват, както се разбра, любовните истории-също, но времето, което една майка споделя с детето си е безценно и никога – пропиляно!
 
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !