Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Гери Кочанова и Теди Велинова с най-хубави бюстове

отпечатай новината

25.08.2008 10:20 | Видян 28622 пъти | Гласували 2

Гери Кочанова и Теди Велинова с най-хубави бюстове

Манекенки и фолк певици окупираха класацията за най-сексапилни БГ силиконови бюстове, публикувана в септемврийския брой на сп.Maxim.
На десето място е бившата водеща на “Ало, къщата” Весела Тотева,  следвана плътно от русокосата Снежина Вълкова на девета позиция. Парадът на манекенките продължава с Нели Атанасова, която освен като модел се изявяваше доскоро и на малкия екран. На седмо място е Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова, която беше и на корица на популярното мъжко издание и спечели ценителите на женската хубост с изваяните си форми. Гергана продължава да работи и през лятото и да съчетава почивката си на Черноморието с професионалните си ангажименти. Преди 2 дни тя беше жури на конкурс за танцьорки, който се проведе в денс клуб „Паша”.


Шестото място в класацията е заето от поп-фолк певицата Емилия, а на пето и четвърто са класирани съответно колежките й Алисия и Андреа.
Третата позиция е за моделката Биляна Йотовска, на второ е певицата Камелия, а първо място за най-сексапилен силиконов БГ бюст е отредено на манекенката Теди Велинова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !