Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мощна заря и пироефекти съпровождат фестивала Solar Summer

отпечатай новината

23.08.2013 17:30 | Видян 1869 пъти

Мощна заря и пироефекти съпровождат фестивала Solar Summer

Много пироефекти и мощна заря са подготвили организаторите от Yalta Club за финалното събитие на най-мащабното издание на фестивала Solar Summer на 24 август, научи actualno.com.

След четири супер силни уикенда с участието на едни от най-големите имена на електронната сцена, които един през друг обявяваха изявата си у нас като най-доброто им парти за годината, на 24 август ще посрещнем американския виртуоз Victor Calderone.

Добре познат клубен герой на родните фенове и едновременно с това адски непредсказуем, в което се крие и неподражаемия му музикален чар. На него се пада честта да е специалният гост на вечерта, в която има двоен повод за забавление – финала на Solar и 10-тия рожден ден на домакините от Cacao Beach. Затова и най-малко двойно по-силно ще е парти настроението.

Вечерта ще започне в 23 часа с българският талант, резидент на Yalta Club и Solar – Liubo Ursiny, а Victor Calderone ще поеме щафетата в 1.30 часа с обещанието до 7 часа да не позволи на феновете да спрат да танцуват. Така с изгрева на слънцето ще приключи последното мега събитие за летния сезон.

Билети за финала на Solar Summer могат да бъдат закупени място от Cacao Beach в Слънчев бряг.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !