Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

За тези мъже дамите дълго ще страдат

отпечатай новината

31.08.2013 09:00 | Видян 2028 пъти

За тези мъже дамите дълго ще страдат

Преди няколко дни красавецът Уентуърт Милър покруси милиони жени по света с признанието си, че е гей. 41-годишният хубавец от сериала „Бягство от затвора" написа писмо до директорката на филмовия фестивал в Санкт Петербург, с което отказва поканата ѝ, защото не му допада агресията на руското правителство спрямо хомосексуалистите, сред които е и той.

„Благодаря Ви за любезната покана. И като човек, който винаги се е наслаждавал на визитите си в Русия и има нещо руско в корените си, бих искал да дойда. Но като гей ще откажа.

Сериозно съм притеснен за отношението на руското правителство към хомосексуалистите. Ситуацията за мен е неприемлива и по никакъв начин няма да стана част от празненство, чийто домакин е страна, която отказва на хората правото да живеят и обичат според своите желания", се казва в писмото на актьора.

Уентуърт години наред бе обект на обожание от нежния пол не само заради мускулестото си сексапилно тяло, а и заради красивото си лице и дълбоки, сини очи. Още преди време се зародиха слухове, че той предпочита да интимничи с мъже, но като всяко чудо за три дни, и те отшумяха, докато не се стигна до признанието на актьора.

В действителност той не е единственият красавец, за когото дамите по света не могат да мечтая в еротичен план. В Холивуд отдавна има тенденция по някоя знаменитост да говори открито за своята хомосексуалност и да се бори за правата на гейовете и лесбийките в световен мащаб.

Вижте в галерията на Tialoto.bg, кои са господата, считани за „загубена кауза" от нежната половина на човечеството, но все пак бленувани от дамите.
 
Източник: Dnes.bg.
Снимка: prisonbreak.fan-sites.org

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !