Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Манекенка отмъкна Коко Динев от Емилия

отпечатай новината

02.09.2013 10:45 | Видян 2664 пъти

Манекенка отмъкна Коко Динев от Емилия

Емилия е в ужас! Съпругът й Коко Динев има нова любовница, по която здравата е хлътнал. От няколко седмици собственикът на „Кошарите" поддържа интимни отношения с манекенката Бориса Тютюнджиева. Работата явно е сериозна и в светските среди говорят, че като нищо кръшната моделка може да отведе Коко пред олтара, пише vsekiden.com.

Новината, че Коко и Бориса са заминали заедно на море в Гърция, завари неподготвена фолк певицата Емилия. Тя си мислеше, че в момента връзката й с футболния бос е по-здрава отвсякога, а се оказа, че се е заблуждавала. Вестта за кръшкането на Динев извади от равновесие изпълнителката и тя започна да се тръшка и да си скубе косите, разкриват нейни близки.

"Този път няма да му простя, ще види той!", заканвала се русата фурия пред приятелки. Тя нямала търпение кръшкачът да се завърне от чужбина, за да му разкаже играта, допълниха картината преданите й дружки. Коко Динев и новата му тръпка не успяха да скрият влечението си един към друг. Първо те започнаха открито да обикалят заведенията в Благоевград, откъдето е моделът. След това последва и романтична почивка в Гърция. Именно тя взриви отношенията между Емилия и мъжа й.

Новината за интимното летуване на Коко и Бориса дойде от самата манекенка, която се хвалеше наляво и надясно, че е хванала голям шаран в мрежите си. Бориса се похвалила, че Коко й е купил зашеметяваща чанта на "Луи Вюитон" за 1800 евро, както и часовник "Картие" за 8000 евро.

Снимка: vsekide.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !