Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коко Динев откупил Анелия от "ВИП Брадър"

отпечатай новината

27.08.2013 16:00 | Видян 3890 пъти

Коко Динев откупил Анелия от

Певицата е един сред най-желаните съквартиранти в риалитито, което стартира на 16 септември. Целият екип все още е по следите на участниците и продължава да убеждава скандални личности да влязат в шоуто, за да го направят по-интересно. Влизането на Анелия щеше да задоволи воайрската стаст на хората, пише Lifestyle.bg.

Продуцентите я уговаряли да разкаже всичко за брака си с Коко Динев и за подлите номера на Емилия. Как колежката ѝ е откраднала мъжа, как започнала да трепери над всяка стотинка, която Коко давал на бившата си, за да се грижи за детето им, за нескончаемата война между двете певици, за писанията, които се появяват в пресата.

Особено интересен бил за продуцентите самия Коко - как той се отнася с жените, бие ли ги наистина, верни ли са слухавете, че два пъти пребил Емилия, кога за последно се е виждал с дъщеря си и защо я пренебрегва за сметка на сина си.

Като научил за офертата към бившата си, Динев закономерно изпазднал в паника. Той бил сигурен, че малко или много, затворена в къщата, Анелия ще разкрие някои от добре пазените им тайни.

Освен това тя има да си връща на Емилия и ще използва възможността да ѝ го върне. Затова бизнесменът веднага се бръкнал със сума, равна на хонорара, за да накара Анелия да си отстане вкъщи и да не влиза в никакво предаване. Така тя се отървала да стои затворена, а всъщност си получила хонорара, но от друго място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !