Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анелия: Не мисля за сватба с милионер

отпечатай новината

22.08.2013 12:15 | Видян 2124 пъти

Анелия: Не мисля за сватба с милионер

"В момента изобщо не мисля за сватба. Нямам такива планове в главата си, защото музикалната ми кариера ми е приоритет. Не мисля и за второ дете. Когато открия подходящия човек и усетя, че той е мъжът за мен, тогава ще започна с плановете." Това заяви ексклузивно пред България Днес фолкпевицата Анелия.

Така изпълнителката на "Само мене нямаш" сложи край на безкрайните спекулации, че отново ще минава под венчилото. Според появилите се наскоро информации Анелия вече е готова да сключи втори брак и ако се почувства сигурна с мъжа до себе си, би се решила на тази важна крачка. Тя допълва, че все още не се чувства готова за второ дете.

"Казах, че някога може да се случи, но не и че сега планирам подобни неща. Някой е изкривил думите ми и се е получило неразбирателство. Не е важно просто да намериш човек до себе си, който да ти дава сигурност, а да почувстваш, че той е правилният избор. За тези решения обаче трябва време и внимателно обмисляне", обясни красивата заралийка.

Анелия в момента има ново гадже, но е категорична, че не иска да разкрива детайли от личния си живот. Смята, че тези подробности трябва да останат в най-близкото й обкръжение, а не да занимават широката общественост.

Фолкпевицата напоследък е свързвана с пловдивски милионер, който бил готов да инвестира 2 млн. лева в нея, ако се омъжи за него. Богаташът уж се заклел, че ще й купи апартамент с луксозно обзавеждане. Освен това щял да й подари и тузарска кола за над 300 бона. Освен луксозен апартамент тя щяла да получи и обзаведена 3-етажна къща, която милионерът щял да вдигне за нея. Отделно пък щял за брои 200 000 лева за клипове и тоалети.

"Това са пълни глупости! Нямам гадже, което е милионер от Пловдив. Някой пак е съчинявал истории по мой адрес. Искам обаче да изкажа задоволството си, че за мен се пише много по-малко, отколкото за колежките ми. За тях се съчиняват по-често измислени истории, докато при мен е по-рядко. За пръв път чувам това за пловдивския милионер, но нека е ясно, че не е истина", светкавично обясни певицата. Тя дори заяви, че не се продава и няма сума, чрез която да бъде купена. Признава, че такива твърдения я обиждат и се отразяват на семейството й, но вече е приела, че като популярна личност ще бъде обект на нечии фантазии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !