Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Галеви си пият узото в Гърция

отпечатай новината

03.09.2013 16:00 | Видян 2203 пъти

Галеви си пият узото в Гърция

Издирваните от Интерпол Пламен Галев и Ангел Христов са на една ръка разстояние от МВР. Братя Галеви се спотайват на малко островче до един от най-красивите гръцки курорти - Парга, научи Всеки ден.

Топ бандитите ни си пият узото необезпокоявани само на около 550 километра от родната Дупница, докладваха наши източници в МВР, които вече душат по горещата следа.

Изборът на бившите барети на поредното им емигрантско убежище далеч не е случаен. Парга е много удобно свърталище, защото по крайбрежието му има десетки малки островчета, където хора с пари като Галеви могат да запазят анонимността си, категорични са нашите източници.

Освен това градът е близо до известното гръцко пристанище Игуменица, т.е. при спешна нужда осъдените за рекет бизнесмени могат да разчитат и на спасение по море. Тук свършва и магистрала А2, която води до Солун, отстоящ на 341 км.

Поне веднъж месечно топ мафиотите се възползвали от аутобана, за да посетят втория по големина град в Гърция, където в секретни квартири се срещали със свои доверени хора, които продължават да въртят бизнеса им в България.

Според информацията регулярно такива спевки Галеви провеждали със своя доверен телохранител Георги Градевски - Конана. "Солунската следа" е актуална от началото на годината. Последните им няколко убежища били в Чехия, Дубай и Южна Африка.

В Дупница пък коментират, че през януари 2013 г. Галеви са се видели в Солун с друг знаков наркобос - 43-годишния Йосиф Йосифов - Йоско от Костинброд, издирван от Интерпол от 2012 г. Срещата обаче е била засечена от службите и на 25 януари Йоско бе арестуван заедно с трима свои авери.

В квартирата им на брега на Бяло море бяха открити огнестрелни оръжия, бронежилетки, маски, уреди за нощно виждане и уред за заглушаване на мобилни честоти. Не е ясен поводът за свиждането между търсените по цял свят български мафиоти, но се предполага, че става дума за общ наркобизнес.
 
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !