Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Ким като Мерилин Монро

Ким Кардашиян се вмъкна в много рискована визия за нова...

Слух прати брат Галев в Милано

отпечатай новината

20.09.2012 12:00 | Видян 1887 пъти

Слух прати брат Галев в Милано

Слух прати един от братя Галеви на шопинг в Милано. Италианските власти съобщиха, че българин от Дупница, с влязла в сила присъда, е бил арестуван в центъра на града при спецакция.

Описанието на тайнствения задържан досущ напомняше на дирените от Интерпол и родните власти Пламен Галев и Ангел Христов, по известни като братя Галеви и веднага тръгна слух, че единият вече е с белезници на ръцете.

Двамата бяха осъдени за рекет на по 5 години затвор на 3 май тази година, но се оказа, че пропуски на прокуратурата са им развързали ръцете и те са напуснали страната.

След изчезването им спецпрокуратурата им спретна задочно обвинения за пране на над 35,5 млн. лева. Цялото им имане е запорирано от 2009 г. През август Комисията за конфискация внесе иск на стойност 4,2 млн. лв. в окръжния съд в Кюстендил за отнемане на имуществото им, това на техните съпруги и контролираните от тях дружества.

Издирваните от Интерпол братя Галеве не са задържани. В Милано е арестуван 25-годишен дупничанин в влязла в сила присъда, съобщиха за “Всеки ден” от МВР и допълниха,че младежът се намира в затвора Сан Виторе и чака да бъде екстрадиран в родината ни

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !