Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Галеви командват Дупница по телефона

отпечатай новината

16.08.2012 11:15 | Видян 3959 пъти

Галеви командват Дупница по телефона

Пламен Галев и Ангел Христов, които са в неизвестност от 3 месеца, все още владеят града на барикадите, макар от МВР да твърдят, че „братята" са неоткриваеми. Бившите барети командват Дупница от телефона, а заповедите се спускат в офиса на мафията - кафенето "Колата".

Заведението, което е собственост на приближения до гангстерите охранителен бос Георги Първанов - Жоре Бозата, е снабдено с тапи", заглушаващи подслушвателните устройства. Така всеки път, когато Пламен Галев или ортакът му Ангел Христов се обадят по „петолъчката" за дежурни разпореждания, скъпата и незаконна за цивилните граждани техника се включва. „Братя Галеви са в ЮАР, това вече целият град го знае. Но съвсем доскоро бяха в Гърция. В Дупница не е тайна, че Пламен и Геле командват чрез трима човека, с които ежедневно се чуват по телефона. Най-верният им сподвижник е шефът на „Боду СОД" Георги Първанов, другите техни протежета са Бидона и Красимир Оков. Последният отговаря за контактите на Галеви с МВР и с прокуратурата, Бидона движи бизнеса с автомобили и амфетамини, а Жоре Бозата е касиер и финансист на бандата", разкрива източник на „Всеки ден".

Още преди да избягат от България, Пламен Галев и Ангел Христов обмислили в детайли начина, по който да дърпат конците в Дупница дори и когато отсъстват от държавата. Маймуноподобните разбойници са закупили 30 мобилни телефона от трите оператора, като всички СИМ карти се водят на имената на инвалиди. Така например Пламен Галев ползва 2 мобилни телефона, които са записани на председателя на дупнишкия клуб на инвалидите Георги Буцев, прочул се като един от най-ревностните защитници на разбойниците.

През 2006 г., когато тогавашният кмет на Дупница Първан Дангов публично призова държавата да се намеси и да спре терора на Галеви и главорезите им десетки инвалиди и сираци от поробения град на барикадите се събраха на митинг в подкрепа на гангстерите. При визитата на МВР шефа Румен Петков в размирния град вътрешният министър бе посрещнат с трогателни транспаранти:

„Ние, инвалидите от Дупница, благодарим на Пламен и Геле за добрините!".

През януари 2009-а, когато бившите барети бяха арестувани, местният свещеник Георги Паликарски отслужи молебен за здравето на братя Галеви именно в клуба на инвалидите по покана на -председателя на сдружението Георги Буцев. „Пламен и Геле са велики хора - само за Коледа са ни
осигурили 200 л олио, 200 кила захар, 200 кг ориз, 200 кг боб, 200 кг леща, 60 противогрипни ваксини", описваше добрините на мафиотите предводителят на сакатите.

В Сдружението на инвалидите в Дупница членуват около 40 човека, а пострадали от братя Галеви са категорични, че ако полицията наистина иска да хване дирите на укрилите се от правосъдието гангстери, трябва да започне да подслушва мобилните телефони на хората в неравностойно положение от града и околностите.

„Да, може и да е цинично, но е истина - тези мутри използват трагедията на хората в неравностойно положение, за да се прикрият зад тях и да ги ползват като щит", възмущават се дупничани от сатанинската изобретателност на Пламен Галев и Ангел Христов.

Според думите им държанката на Пламен Галев - Юлия също ползва мобилен телефон, регистриран на името на инвалид, за да се чува с любимия си главорез. Къдрокосата омайница, която преди година и половина роди дъщеричка Мария на брат Галев, разговаря с покровителя си от СИМ карта, регистрирана на инвалида Методи Ковачев.

Само преди 2 месеца от прокуратурата повдигнаха обвинение срещу Галеви за пране на 35 милиона лева, като според антимафиотите и в тази престъпна схема са били ползвани инвалиди. Галеви прехвърляли имоти, лимузини и фирми с огромни данъчни задължения на специално създадени дружества, записани на името на регистрирани в ТЕЛК инвалиди.

„Тези изроди изчакват да отмине бурята и да се върнат на бял кон в Дупница. Сега повечето им биячи са в затвора, но скоро ще излязат, тъй като присъдите им са бутафорни - между 3 и 5 години", коментират дупничани.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !