Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Бареков и Ели Гигова заедно?

отпечатай новината

18.09.2013 16:00 | Видян 3905 пъти

Бареков и Ели Гигова заедно?

Бареков и Ели Гигова били засечени на няколко партита, включително и в "Син сити" и дори на мач. Вместо сина си, с когото толкова много се хвали, Бареков завел Ели да гледа футбол. Меко казано странно решение, твърдят хора, които са ги засекли на мача, пише Lifestyle.bg.

В тв средите усилено се говори, че Бареков и милионерската наследница всъщност имат интимна връзка. Шефът на ТВ7 използвал свои контакти в Би Ти Ви и "Дрийм Тийм" , за да лансира "близката" си приятелка като водеща на "Голата истина".

Ели Гигова беше заклеймена като пълен провал на малкия екран и беше позорно изгонена от БНТ и Нова тв. Въпреки това, изненадващо попадна като главно действащо лице в дългоочаквания еквивалент на "Господари на ефира", пише scandalno.net

Николай Бареков не за първи път изневерява на жена си, твърди клюката. Преди няколко години, съпругата му Евгения избяга от него заради многократните му любовни афери. Но после, в името на сина им, се събраха отново. Бареков "затвори устата" на жена си като я направи директор на светски сайт, част от огромната медийна империя на Делян Пеевски.

Сега в натоварената си програма водещият успя да вмести и извънбрачна връзка с Ели Гигова.

Щерката на оръжения бос Николай Гигов беше дългогодишно гадже на Петко Димитров, но го изостави малко преди да стигнат до сватба.

"Ние с Ели сме добри приятели, даже много добри, каза Бареков. Виждал съм снимките ни в интернет, но това са само приятелски прегръдки и нищо повече", коментира той.

Снимка; lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !