Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Женска война за милионите на футболен бос

отпечатай новината

20.09.2013 13:30 | Видян 2559 пъти

Женска война за милионите на футболен бос

Месец след смъртта на футболния бос Горан Петров, дясна ръка на издирвания от Интерпол Костадин Хаджииванов – Коце Маца, две жени са се хванали гуша за гуша за милионите му. За наследството на вицепрезидента на "Беласица" (Петрич) спорят любовта на живота му Радка и бившата му съпруга Светлана, науч в. Уикенд.

Горан Петров, който дълги години бе ковчежник и най-верен човек на Коце Маца, издъхна в средата на юли от онкологично заболяване на 52 години. Дясната ръка на Хаджииванов остави след себе си няколко имота в София, Банско и в Слънчев бряг, а според мълвата – и огромна сума пари, скътана в няколко банки.

Дни преди смъртта си Петров написал завещание, според което авоарите и имотите му се приписват на жената, с която живее от 15 години – Радка. Някогашният вицепрезидент на "Беласица" оставил 100 000 евро плюс жилище в София и на сина си Ивайло, който е от първия му брак със Светлана. Завещанието на финансиста на Костадин Хаджииванов обаче не е било официално заверено от нотариус, което дало силен коз в ръцете на някогашната му съпруга Светлана.

Сега първата жена на Горан Петров претендира за 50% от наследството, основавайки се на факта, че бившият й мъж няма официален брак със съперницата й Радка и съответно последната му изгора не може да бъде включвана сред наследниците. Хитрата Светлана задействала връзки и набързо успяла да прехвърли на трети лица имоти на Горан Петров на морето и в София, а сега се опитва да узурпира и апартамента, в който бившият й съпруг живял до смъртта си с Радка.

"Става въпрос за мезонет в столичния квартал "Борово", където кракът на Светлана не е стъпвал. Да, но тя е амбицирана да завземе жилището и вече е дала ултиматум на Радка да се изнесе от апартамента тъй като документално не се водела никаква на Горан Петров”, разкриват потресени приятели на покойния футболен бос.

Горан Петров закъса със здравето през 2009-а, когато започнаха проблемите на началника му Костадин Хаджииванов – Коце Маца. Докато петричкият бизнесмен със скандална репутация се укриваше от властите в Сингапур и в Макао и оттам уреждаше мачове, Петров движеше делата му в България и се явяваше вместо него в следствието и в прокуратурата.


След фалита на "Беласица" (Петрич) бай Горан стана за кратко началник на "Спартак" (Варна) и тогава тръгна мълва, че Коце Маца е купил варненския тим. След като срещу морския клуб стартира разследване за участие в уредени мачове, Петров напусна футбола и тръгна по болници, за да се лекува. Близо година бай Горан се бореше с рака, преди да издъхне в Турция в средата на юли.

Снимка: senzacia.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !