Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Давиде Бучолини: Обожавам детето на Ирен Онтева

отпечатай новината

21.09.2013 09:00 | Видян 5129 пъти

Давиде Бучолини: Обожавам детето на Ирен Онтева

Давиде Бучолини е италиански бизнесмен, който кръстоства пътища между Италия и България, и живее и на двете места. Името му нашумя в медийното пространство, след като предприемачът тръгна публично с Ирен Онтева. Преди две години обаче двамата се разделиха. По време на връзката им дългокраката хубавица с месеци се заседяваше в Италия. Двойката движеше и съвместен бизнес проект - италиански ресторант в центъра на столицата. Те дори крояха  общи планове за бляскава сватба, но после всеки пое по своя път. Синът на Ирен от бизнесмена Христо Сираков Кристиян пък вече е първокласник. Давид даде интервю пред Супер 19', където за първи път признава, че има 15-годишна дъщеря.

В какви отношения сте с Ирен Онтева ?
Нямаме никакви отношения в момента, от доста време не сме вече заедно, някъде от юни 2011г.. Бих казал, че сме само приятели, нищо повече, въпреки че понякога се виждаме, но то е само защото много обичам Кристиян и искам да го виждам. Със сигурност няма да бъдем повече заедно никога, защото както казва Христо Сираков, трябва да се ходи винаги и само напред. Е, той казва и никога не казвай никога, така че не се знае. /смее се/

Вярно ли е, че заедно сте празнували рождения ден на Ирен в Монако ?
Видях статии в различни онлайн издания и разбрах, че някой папарак ни е следил. Действително бяхме в заведението Jimmy’s. Истината е, че аз обикновено често почивам в Монте Карло с дъщеря ми и много приятели. Така стана и този път. Просто разбрах, че Ирен е там с приятелки и затова се събрахме, за да се почерпим и да полеем повода.  Ние с нея сме били двойка много години и имаме специално отношение един към друг. Това, че сме били някъде заедно с децата ни, не означава че има нещо повече, напротив това е едно истинско уважение.

А истина ли е, че сте й подарили колие на Булгари?
Възможно е и да съм й подарил, но подаръците на един джентълмен към жена като Ирен си остават тяхна тайна, затова не бих искал да навлизам в подробности.

Знаете ли дали Ирен има нов мъж до себе си?
Не знам и не се бъркам в личния й живот. Засега не съм чул да има, може би вие първи щяхте да разберете ако имаше такъв.

А в интимен план какво се случва при вас?
След края на връзката ми с Ирен реших да остана за известно време сам, без ангажиращи връзки. Сега мисля, че вече съм готов за човека, с когото ще прекарам следващия спокоен и приятен период от живота ми.

Станахте много близки с Христо Сираков. Какво ви свързва- приятелство или бизнес ?
Аз и Христо сме много добри приятели и едно от нещата, които ни свързва е малкият Кристиян, който е голям мой приятел. Другото нещо е общата ни страст към невероятно красивите български жени.

Много често сте забелязани по светски партита в София, само жени ли търсите на тях ?
Харесва ми много да посещавам различни  партита предимно в София, които са добре организирани. Важното е на тях да има интересни хора, с които мога да се запозная. Що се отнася за интереса на красивите жени към мен, няма да крия, че има такъв. Ако се съди по вниманието към мен във Фейсбук, където имам неприлично много покани за приятелства и писма, означава че е доста голям. Това, разбира се, е добре за мен, тъй като вече казах, че търся подходящата жена.

Продължавате ли да твърдите, че българките са много по-красиви от италианките?
Отговорно заявявам, че наистина е така. С такива жени, като в България, малко дръжави могат да се похвалят.

С какво продължава да ви привлича България като място за живеене ?
Животът в България е прекрасен, нещата, които ми харесват тук са много. Аз пътувам доста и наистина съм гражданин на света. За един италианец като мен е достатъчно да знае, че се намира на един час път със самолет до моят вечен и магичен град Рим, където съм имал честта да се родя и да живея.

Научихме, че имате много красива дъщеря, за която малко се знае у нас?
Да, имам една невероятна дъщеря на 15 години. Казва се Франческа, тя е част от моя личен живот в Италия и затова не съм коментирал нищо за нея. Сега мога да кажа, че се гордея много с детето си. В момента тя учи в престижен италиански колеж със засилено изучаване на английски и китайски.

Виждате ли я често и липсва ли Ви много, когато сте в България?
Не се виждаме много често, но пък за сметка на това се чуваме всеки ден. Благодарение на съвременните комуникации обаче съм в час с всичко, което се случва около нея.

Дъщеря Ви познава ли се с Ирен ?
Да, познават се много добре. Отношенията на Ирен с моята дъщеря са много силни, те са повече от приятелки. Както Кристиян е израстнал пред мен, така и Франческа е била дълго време покрай нея. Дори сега, като бяхме в Монте Карло, те си прекарваха супер в една компания.

Разкажете нещо повече за майката на детето Ви?
Майката на моята дъщеря е един невероятен човек. Интересното около нея е, че тя също е била част от модните среди. Тя е бивша подгласничка на конкурса Мис Италия 1992. Ние с нея сме в много добри отношения, тя все още е една впечатляваща жена.

Какво ще пожелаете на нашите читатели ?
Супер 19` е любимият ми вестник. Забавлявайте се, защото животът е само един.

автор: Мартин Райков

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !