Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Бориса Tютюнджиева стана стюардеса

отпечатай новината

24.09.2013 13:15 | Видян 2096 пъти

Бориса Tютюнджиева стана стюардеса

Топ моделът Бориса Тютюнджиева показа, че определено си я бива, когато става дума за мода. Брюнетката се показа в най-добрата си форма и демонстрира истинска класа в последния си проект. Тя е заснела сесия за един от най-големите модни брандове, създаден специално за да задоволява вкуса на силните половинки. В проекта, красавицата си партнира с Борислав Петков, който също показа истински професионализъм и не скри задоволството си от факта, че има възможността да работи в компанията на Бориса.

Проекта е сред най-скъпите кампании, осъществявани у нас, а за да бъде постигнат перфектния краен резултат, екипа не са щадили, нито средства, нито труд..Кадрите са заснети на частно летище, а за осъществяването на мащабната кампания са ангажирани не само двама от най-добрите модели у нас, но и екип от топ професионалисти, които да се погрижат, както за концепцията на снимките, перфектните визии на моделите, но и за невероятния  резултат, който вече е налице.

В проекта Бориса се превъплъщава в ролята на стюардеса, а Борислав е истински пилот изкусител. Фотограф е Ивомир Пашев, а за външния вид на моделите са се погрижили най-добрите гримьори и коафьори.
Специално за сесията пък е нает частен самолет, както и атрактивен ретро автомобил, за да бъде завършена концепцията и постигната крайната цел, а именно нещо ново и различно, което да грабне вниманието на модните ценители.

Освен ангажиментите в модата, Бориса не спира да доказва, че няма спирачки в професионален план. Съвсем скоро стартира новия сериал на Любен Дилов: "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата", в който брюнетката играе като самата себе си, а след това пък предстои да стартира ново предаване по ТВ7, в което красавицата ще бъде ководещ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !