Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Люси Дяковска мизерства в немски кокошарник

отпечатай новината

25.09.2013 13:15 | Видян 2457 пъти

Люси Дяковска мизерства в немски кокошарник

Люси Дяковска прекара една нощ в кокошарник. Това предизвикателство родната певица получи по време на престоя си в германския Big Brother, който събра ВИП личности в къща близо до Берлин, научи inews.bg.

Сред съквартирантите на певицата с лесбо наклонности беше и актьорът от "Спасители на плажа" Дейвид Хаселхоф.

Участието на Люси в немското риалити обаче се оказа твърде кратко заради изявата й в българското шоу "Музикална академия", което започна снощи. Люси е сред журиращите в този формат на TV7.

69 процента от зрителите решиха къдрокоската да бъде изгонена от германския Big Brother, който тази година подложи ВИП личностите на доста мизерни условия, разказва в. Монитор.

При излизането си Дяковска заяви, че 16 часа търсила игла в купа сено и след това била безумно щастлива. Освен да нощува при кокошките това била друга от задачите, които й възложил немският Big Brother.

"Това беше истинско изпитание за мен. След това имаше и много конфликти в Къщата и затова реших, че тук не е моят свят. Казах на останалите съквартиранти, че просто трябва да ме номинират за изгонване”, обясни плевенчанката по време на лайва на немското риалити.

37-годишната певица ликуваща напусна Къщата и беше посрещната от водещите с въпроса "Защо толкова искаше да напуснеш?", а другият модератор – Оливър, вече имаше отговор: "Люси има ангажимент и нали знаете как е в днешно време - не бива да се отказва, затова трябваше да побърза."

Снимка: VIP Brother

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !