Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изгониха Люси първа от немския ВИП

отпечатай новината

25.09.2013 17:20 | Видян 2271 пъти

Изгониха Люси първа от немския ВИП

Българската певица от разпадналата се група No Angels Люси Дяковска прекара една нощ в кокошарник. Това предизвикателство тя получи по време на престоя си в германския Big Brother, който събра ВИП личности в къща близо до Берлин. Сред съквартирантите на певицата с лесбо наклонности беше и актьорът от "Спасители на плажа" Дейвид Хаселхоф, съобщава Монитор.

Участието на Люси в немското риалити обаче се оказа твърде кратко заради изявата й в българското шоу “Музикална академия", което започна снощи. Люси е сред журиращите в този формат на TV7.

69% от зрителите решиха къдрокоската да бъде изгонена от германския Big Brother, който тази година подложи ВИП личностите на доста мизерни условия. При излизането си Дяковска заяви, че 16 часа търсила игла в купа сено и след това била безумно щастлива.

"Това беше истинско изпитание за мен. След това имаше и много конфликти в Къщата и затова реших, че тук не е моят свят. Казах на останалите съквартиранти, че просто трябва да ме номинират за изгонване", обясни плевенчанката по време на лайва на немското риалити.

37-годишната певица ликуваща напусна Къщата и беше посрещната от водещите с въпроса "Защо толкова искаше да напуснеш?", а другият модератор – Оливър, вече имаше отговор: "Люси има ангажимент и нали знаете как е в днешно време - не бива да се отказва, затова трябваше да побърза."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !