Откраднаха кучета на Лейди Гага и...

Две от кучетата на американската певица Лейди Гага бяха...

За първи път от 50 г. цели 366 филма...

Общо 366 продукции имат шанс да получат номинация за...

Неизвестните станаха известни в Музикална акедемия

отпечатай новината

27.09.2013 12:45 | Видян 1760 пъти

Неизвестните станаха известни в Музикална акедемия

Пет млади изпълнители влязоха в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ с амбицията и шанса да станат известни – Прея, Любен, Нел, Георги и Мария. Журито бе силно добронамерено към тях, дори и Фънки. Георги Христов поиска да ги представят с двете им имена, защото харесва повече двуименните певци.

Прея Осасей e на 19 години от София. Учи реклама, обича да готви, да прави бижута, да пазарува, да танцува и да е шефка. Един наистина странен факт за нейната възраст е, че тя няма нито един чифт дънки. При влизането си в Музикална академия Прея се класира на четвърто място според зрителския вот и спечели седмичен бюджет от 900 лв. Тя представи песента на Сантра ”Не ме обичаш вече” и стана фаворит на Люси Дяковска.

Любен Христов е на 28 години, от София. Интересува се от литература, спорт, музика и има явна страст към татуировките. Има минало на лошо момче, продавал е трева, което естествено довело до арест. Музиката е неговото спасение. Етиен Леви е бил един от учителите му по поп и джаз пеене в Нов Български Университет. Любен коментира, че уважава легендите в академията, но е убеден, че разбиранията им са остарели. Мечтае да е звезда, фенове да го спират по улиците и да крещят името му. Изпълнението му на “Бъди какъвто си” (в оригинал на Стенли) го изпрати на елиминации, а журито го посъветва да се върне в университета.

Неделяна Христова е на 21 години, от София. Завършила е музикално училище „Любомир Пипков”. Споделя, че родителите й инвестират цялата си любов, време и пари, за да й помогнат в кариерата. Препоръките на журито бе повече да слуша сърцето си и по-малко майка си, която поред думите й я е тренира като войник - на диета без пуканки, сладолед и газирани напитки, за да си пази гласа. Изпълнението на Нел на хита на Поли Генове „Солени дни и нощи” й спечели трето място според зрителския вот и седмичен бюджет от 1500 лв.

Мария Драгнева е от гр. Добрич, на 21 години. Освен пеенето и музиката, нейна страст е и въртенето на огън. В живота и на сцената е романтичната половинка на Венци от Ъпсурт, а МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ е шансът й да блесне като солов изпълнител, което тя успя да направи още с първото си появяване. Пя парче на Лора Караджова и получи от нея силна подкрепа. Публиката я класира на второ място, което й спечели бюджет от 3500 лв. Мария е фаворитът на Фънки, не само защото е красива и талантлива, но и защото е геймър.

Георги Кючуков е на 21 години, от Варна. Обича да композира и да пише текстове. Участва в шоуто, което приема като уникален втори шанс да се върне към музиката. Упреква се за това, че е бил самонадеян и капризен. Надява се, че се е излекувал от звездоманията. Кавърът на парчето на Дичо ”Сто години” го изстреля на първо място с вот от 40,6% и 5000 лв. бюджет. Жоро е фаворитът на съименника си Жоро Христов, а Рут Колева предрече, че ще бъде сред финалистите.

Тримата номинирани от трите групи участници са Петя Буюклиева, Лора Караджова и Любен Христов. Те ще се явят на първи елиминации на концерт във вторник, 1 октомври, в ефира на TV7 от 19,30 ч. Един от тях ще напусне шоуто и академията по решение на публиката, а журито ще даде своята професионална оценка на представянето им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !