Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Неизвестните станаха известни в Музикална акедемия

отпечатай новината

27.09.2013 12:45 | Видян 1683 пъти

Неизвестните станаха известни в Музикална акедемия

Пет млади изпълнители влязоха в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ с амбицията и шанса да станат известни – Прея, Любен, Нел, Георги и Мария. Журито бе силно добронамерено към тях, дори и Фънки. Георги Христов поиска да ги представят с двете им имена, защото харесва повече двуименните певци.

Прея Осасей e на 19 години от София. Учи реклама, обича да готви, да прави бижута, да пазарува, да танцува и да е шефка. Един наистина странен факт за нейната възраст е, че тя няма нито един чифт дънки. При влизането си в Музикална академия Прея се класира на четвърто място според зрителския вот и спечели седмичен бюджет от 900 лв. Тя представи песента на Сантра ”Не ме обичаш вече” и стана фаворит на Люси Дяковска.

Любен Христов е на 28 години, от София. Интересува се от литература, спорт, музика и има явна страст към татуировките. Има минало на лошо момче, продавал е трева, което естествено довело до арест. Музиката е неговото спасение. Етиен Леви е бил един от учителите му по поп и джаз пеене в Нов Български Университет. Любен коментира, че уважава легендите в академията, но е убеден, че разбиранията им са остарели. Мечтае да е звезда, фенове да го спират по улиците и да крещят името му. Изпълнението му на “Бъди какъвто си” (в оригинал на Стенли) го изпрати на елиминации, а журито го посъветва да се върне в университета.

Неделяна Христова е на 21 години, от София. Завършила е музикално училище „Любомир Пипков”. Споделя, че родителите й инвестират цялата си любов, време и пари, за да й помогнат в кариерата. Препоръките на журито бе повече да слуша сърцето си и по-малко майка си, която поред думите й я е тренира като войник - на диета без пуканки, сладолед и газирани напитки, за да си пази гласа. Изпълнението на Нел на хита на Поли Генове „Солени дни и нощи” й спечели трето място според зрителския вот и седмичен бюджет от 1500 лв.

Мария Драгнева е от гр. Добрич, на 21 години. Освен пеенето и музиката, нейна страст е и въртенето на огън. В живота и на сцената е романтичната половинка на Венци от Ъпсурт, а МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ е шансът й да блесне като солов изпълнител, което тя успя да направи още с първото си появяване. Пя парче на Лора Караджова и получи от нея силна подкрепа. Публиката я класира на второ място, което й спечели бюджет от 3500 лв. Мария е фаворитът на Фънки, не само защото е красива и талантлива, но и защото е геймър.

Георги Кючуков е на 21 години, от Варна. Обича да композира и да пише текстове. Участва в шоуто, което приема като уникален втори шанс да се върне към музиката. Упреква се за това, че е бил самонадеян и капризен. Надява се, че се е излекувал от звездоманията. Кавърът на парчето на Дичо ”Сто години” го изстреля на първо място с вот от 40,6% и 5000 лв. бюджет. Жоро е фаворитът на съименника си Жоро Христов, а Рут Колева предрече, че ще бъде сред финалистите.

Тримата номинирани от трите групи участници са Петя Буюклиева, Лора Караджова и Любен Христов. Те ще се явят на първи елиминации на концерт във вторник, 1 октомври, в ефира на TV7 от 19,30 ч. Един от тях ще напусне шоуто и академията по решение на публиката, а журито ще даде своята професионална оценка на представянето им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !