Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сблъсък на поколенията в Sofia Live Club

отпечатай новината

03.10.2013 14:50 | Видян 1972 пъти

Сблъсък на поколенията в Sofia Live Club

Тази седмица ще може да се докоснем за пореден път до качествени ритми, подбрани за всеки вкус и заслужили присъствие на най-добрата лайв сцена. Повече от три поколения ще обединят сили, за да вдигнат на крака публиката в София Лайв Клуб и да докажат, че българската музика е жива – тук и сега!

Четвъртък,  3-ти октомври, стартира с група LOW STEP и специалните им гости ЕЛЕНА КОКОРСКА и ДЕНИС ПОПСТОЕВ, подкрепени от винилите на DJ WahTony. Начало на концертът 22.00 часа, вход за събитието 10 лева + комплимент от клуба. LOW STEP са формация под българския небослон, които неподправено и умело се вдъхновяват от любовта към музиката и успяват да създават мелодичен соулфул смуут джаз. Момчетата ще изпълнят авторски парчета и кавър версии на техни любими песни, а специални гости ще са Елена Кокорска и саксофонистът Денис Попстоев. Музикантите на сцената са Александър Славчев - китари и вокал, Светослав Неделчев - бас, Деян Илиев – ударни.

Петък, 4-ти октомври, ще ни взриви с огромен заряд от музикални изненади, защото пред публика излизат момчетата от GRAVITY CO. С концерт и съпортот  DJ STEPHANE. След представянето си на много летни лайв сцени, от които и SPIRIT OF BURGAS 2013, Gravity Co. събират феновете си за незабравим лайв, давайки старт на клубните си участия за новия сезон. Бандата ще изсвири своите нови композиции, както и най-емблематичните парчета от предходните три албума. Вход за концерта 10 лева + специален комплимент за добро настроение.

Събота е посветена на страстна и гореща музика, излизаща от инструментите на велики музиканти като виртуоза Теодосий Спасов и колегите му от FREE FLAMENCO TRIO. Free Flamenco Trio са испанският пианист Давид Пеня "Дорантес", френският контрабасист Рено Гарсия-Фонс и българският изпълнител на кавал Теодосий Спасов. Специален гост на ударните ще бъде Хавиер Рубал, който публиката познава и от други музикални изяви.

Фламенко пиано, френски контрабас и български овчарски кавал - това може ли да се нарече фламенко? Определено, да...! Едно общо приключение, изживяно през погледа на трима музиканти, всеки със свой собствен музикален хоризонт. Музика без граници и стилови рамки, едно истинско пътешествие с трима приятели, които дръзват да изследват вътрешното аз на другия, повеждайки слушателя в света на импровизираната музика. Три музикални свята се срещат в битка и експлодират в джаз ритми и импровизации, които прелитат през Андалусия, Средиземно море до Балканите и обратно.

Почивната неделя е най-подходяща, за да се срещнете отблизо с нещо ново и стойностно, а именно небезизвестният КОНСТАНТИН ЦЕКОВ (FSB) на премиератана новия му албум - Take The Ferry Home. Невероятните музиканти стоящи зад проекта са: Константин Цеков – пиано, Иван Лечев – китари, Михаил Йосифов – тромпет, Ивайло Звездомиров – бас, Васил Енчев – саксофон, Димитър Константинов – цигулка и Стефан Цеков  - барабани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !