Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рут представя нов сингъл и клип на 27 април

отпечатай новината

23.04.2013 12:15 | Видян 1595 пъти

Рут представя нов сингъл и клип на 27 април

Видеото към песента "Better" е заснето в Лондон и на красивите плажове на Брайтън, използвани за декори в поредиците за Хари Потър и Джеймс Бонд. С концерт в Sofia Live Club на 27 април Рут Колева ще представи новия си сингъл "Better" и видеоклипа към него. Песента е част от предстоящия нов албум на певицата, който ще излезе тази есен.

Видеото към "Better" е резултат от еднодневни интензивни снимки в Лондон и на красивите плажове на Брайтън, които Рут посети преди месец. Любопитен факт от снимачната площадка на клипа е, че местността Beachy Head, където е сниман клипът, е известна с най-високия годишен брой самоубийства на Острова. Въпреки мрачната статистика, мястото е приказно красиво и се превръща в отличен декор за мечтателното "Better". Там The Cure са снимали клиповете си към Just Like Heaven и Close To Me. Красивата локация е използвана и в епизоди от поредицата за Хари Потър и Джеймс Бонд.

Атмосферата в клипа е романтична, с щипка носталгия и ретро елемент. С него е свързано и едно интересно предизвикателство, пред което Рут се изправя за първи път - за снимките й се налага да шофира чаровен ретро автомобил с десен волан. За щастие, тестът за ориентиране в объркващото английско ляво движение е издържан отлично от Рут, която комбинира екзотичната кола с великолепна рокля на Вивиан Уестууд. Режисьор на видеото е англичанинът Гари Нърс.

Освен да видят за първи път клипа към "Better" и да чуят песента, гостите на Sofia Live Club ще имат удоволствието да надникнат в новия албум на Рут със специална селекция песни от предстоящото издание. От сцената ще прозвучат и някои от най-големите й утвърдени хитове - "Защо?", "Близо", "Slow Fire" и др.

Концертът на 27 април е с начален час 19:30, а билети вече се разпространяват в мрежата на Eventim на цена от 10лв. В деня на премиерата на “Better” входът в Sofia Live Club остава на същата цена.
По-късно същата вечер Рут ще участва като гост-музикант в друго събитие в клуба – шоуто „TSK Groove Orcherstra Live“ на полския композитор, продуцент и професионалист с винилите Jakobe Sokolski. Музиката му се характеризира най-вече като trip-hop, acid jazz and downtempo, а на българска сцена Jakobe ще бъде подкрепен от прекрасни родни музиканти – Рут, Криста и Весела Бонева (вокали), Стоян Джаферов (китара), специален гост - Димитър Льолев (саксофон) и Тони Златанов (пиано и вокал). Билетите за „TSK Groove Orcherstra Live“ също са на стойност 10 лв.


Снимка: Facebook     






автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !