Преслава на 40

"Официално обявявам: вече имам 40 години опит в това да...

Актьор от Карибски пирати бе убит от...

Спасителят и актьор Тамайо Пери е загинал след атака от...

Денди се пропи след развода

отпечатай новината

04.10.2013 11:00 | Видян 1921 пъти

Денди се пропи след развода

Денди стигна дъното. Самозваният писател се пропи и остана без дом, след като богатата му съпруга Юлия му поиска развод. Тя го изхвърли от брачното им ложе, осъзнала след близо 20 години брак, че "благоверният" й е с нея единствено заради парите й, пише vsekiden.com.

Вместо "естетът на България" да изпита облекчение от раздялата си, той се затвори в себе си и започна да посяга все по-често и по-често към чашката. Стигна до там, че стана зависим от алкохола. Този факт лъсна пред очите на цяла България в коментарното студио на "ВИП Брадър". Денди се появи на четири крака да обсъжда звездите в къщата. Резилът му бе пълен и за да не се излага повече, водещият на шоуто Ники Кънчев тактично побърза да го изведе от риалито.

Състоянието на Денди донякъде е разбираемо. След развода си с Юлия, наричана от приятелите й Джу, той остана на улицата. За да не споделя съдбата на бездомните кучета, негов приятел го подслони. Свикнал обаче да тъне в разкош покрай съпругата си, изпита остра нужда от нея. Отиде да я моли да се съберат, но тя бе непреклонна. Юлия не може да си прости, че е пропиляла шанса си да стане майка, убедени са нейни приятели. "Денди непрекъснато отлагаше момента да стане баща. Все казваше, че сега не е времето. Джу много го обичаше и затова се съобразяваше с него. Дойде обаче моментът, в който разбра, че той не е за нея и го напусна", допълват приятелите й.

50-годишната богаташка има и друга причина да не иска повече да е с мъжа си, а тя е, че е залюбила друг. "Новият й приятел е наполовина на нейните години. С него се чувства млада и изпълнена с живот. Толкова е хлътнала, милата...", разказа нейна позната.

Новата тръпка на Джу допълнително депресира Денди. За него вече е ясно, че тя завинаги си е отишла.

Снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !