Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дивна: Искам да творя, пея и танцувам!

отпечатай новината

04.10.2013 13:30 | Видян 2293 пъти

Дивна: Искам да творя, пея и танцувам!

Гласовитата Дивна стана част от турнето на предаването "България без цензура" в родния си град Русе.

Победителката в риалитито "Пей с мен" зарадва гостите с огромния си музикален талант и харизматично излъчване. Тя се качи на сцената редом до отдавна доказани имена като Деси Добрева, Нешка Робева и трупата й.

Междувременно 16-годишната ученичка се включи и в обиколката Coca-Cola Happy Energy Tour заедно с куп популярни нейни колеги.

"Концертите минаха изключително забавно и бързо, също както и миналата година. Дори прекалено бързо, бих казала... като всяко едно хубаво нещо. Най-хубавото на това турне е, че събира толкова много български изпълнители на едно място, по едно и също време и по този начин повече хора могат да ги видят и да им се изкефят. Особено за най-малките ни почитатели – доста от изпълнителите в програмата имат участия главно по клубовете, а, както всички знаем, дори и аз нямам навършени години за там. Страшно обичам тази творческа и артистична атмосфера по време на концертите – кара ме да искам да творя и творя, и пея, и танцувам", разказа Дивна пред BLife.

През лятото хубавицата "почивала активно".

Приключила с изпитите си в училище някъде в средата на юли и дори взела грамота за отличен успех. След това се отдала на безгрижни летни дни и признава, че в есин момент й станало малко скучно от бездействие.

"Бях на почивка на морето с нашите около дванайсет дни, бяхме и със семейството на най-добрата ми приятелка, карах уиндсърф, изкарах си незабравимо. А преди това снимахме видеото на парчето ни с Били "Слънчеви дни", което е участник в състезанието за Зелената песен на България", сподели още певицата.

В началото на септември пък била в летния тренировъчен танцов лагер на The Center в Пампорово и там имала шанса се се срещне с гост хореографите от Quck Crew.

"Там прекарах 6 дни с режим бягане в гората в 7 часа сутринта и 3 уоркшопа на ден с всички хореографи от The Center, плюс правене на шоа и тиймбилдинг задачи. Беше изключително зареждащо за мен, след дългата почивка се подготвих и физически, и психически и за турнето, което ми предстоеше, и за новата учебна година, и, надявам се, за новите музикални проекти, които ме очакват", казва Дивна.

Признава, че й е доста трудно да съчетава ходенето на училище с музикалните си участия, но това само я амбицира да е още по-организирана. За късмет, и учителите й проявяват разбиране към нея и всички развиващи се музиканти, които често отсъстват. Всичко обаче си заслужава заради голямата й страст и любов към музиката.

"Човек не трябва да спира да работи, особено когато е направил своя старт и той е бил летящ, както се казва. Точно тогава е моментът да твориш и твориш, защото публиката не прощава - на твое място ще дойде някой с друго готино парче, което ще привлече вниманието и ти ще останеш на заден план", поснява работохолизма си.

Наскоро Дивна стана и културен посланик на известния с прекрасната си архитектура Русе.

"Моят град има наистина богата култура история. Той е известен със своята прекрасна архитектура в цяла България, а и не само. Същевременно са запазени страшно много културни тадиции. Типичен пример за това е световноизвестният музикален фестивал "Мартенски музикални дни", който се провежда вече половин век и всяка година в продължение на две седмици в Русе свирят и пеят едни от най-знаменитите музиканти по света.

Мога да изброявам още много причини, поради които за мен Русе е българският град, който е най-конкуретноспособен да се изправи срещу всички онези европейски градове, които също участват в надпреварата. За мен е чест и удоволствие да бъда посланик на моя роден град!", каза с гордост Дивна пред BLife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !